tiistaina, helmikuuta 01, 2005

Toimiikohan tämä?

Olin aina sitä mieltä, etten ainakaan omaa blogia ala pitämään, mutta nyt jotenkin vähän niin kuin vahingossa tein itselleni blogin ja nyt sitten testaan, miten tämä toimii. Aika yksinkertaiselta tuntuu, tosin kuvien ja buttoneitten kanssa voisi tulla ongelmia.

Todennäköisesti minulla ei ole aikaa bloggailuun, mutta koska omasta mielestäni olin varsin onnistunut bloginimen- yms. valinnassa, pidän mahdollisuuden auki myöhemmän mielenmuutoksen takia. Joten blogi jää elämään omaa elämäänsä tietokoneitten ihmeelliseen maailmaan.

5 kommenttia:

AnneV kirjoitti...

Oletko Riikka? Niin oletkin onnistunut valinnassa. Toivottavasti palaat asiaan oman blogin muodossa - ja varsinkin Strickmühlen tuotoksia odotellaan nähtäväksi!

Stricker kirjoitti...

Joka paikkaan sinäkin kerkiät ja kaikki "salapiilot" löydät :-). Eikö ollutkin hyvä keksintö tämä nimi ja vielä vapaanakin! No, katsotaan, josko tässä joskus ihan oikeasti alkaisi pitämään blogia ... jos jostain löytyisi niitä lisätunteja vuorokauteen.
Myllyn tuotoksia ei ole ihan vielä odotettavissa, koska en ole vielä myllyttänyt kuin kokeilumielessä. Hauskan näköistä siitä kyllä tulee ja joitain ohjeita olenkin jo löytänyt ainakin pehmoleluihin yms.
Nyt ensin dieetataan oikein kunnolla ja katsellaan sitten uusia projekteja.

AnneV kirjoitti...

Hahaa! Kaikkea mitä sanotte voidaan käyttää teitä vastaan! Tältä tieltä ei ole sitten paluuta. Mukava, että mylly jäi sittenkin pyörimään eikä jäänyt vain hamsterin puuhien kirjaamiseen.

Stricker kirjoitti...

Iik, vakoojia liikenteessä :-). Joo, tarttuvaa tautia tämä tuntuu olevan ja kivaa hommaa ... kun oppisi vielä kaikki hienoudet..., tosin tähän tulee varmaan tosi äkkiä riippuvaiseksi.

MysteryKnitter kirjoitti...

Hienon nimen olet blogillesi valinnut, vaikken ymmärräkään mitä se tarkoittaa. Mutta uskon että se on jotakin millä on tekemistä langan ja puikkojen kanssa.