keskiviikkona, helmikuuta 18, 2009

Stop ja onnittelut

No nyt ollaan sairastettu viikko melkein neljänkymmenen asteen kuumeessa (jälkikasvu), tultu portaat alas selälleen ja saatu siitä ilosta aikamoinen määrä isoja kipeitä mustelmia (allekirjoittanut), selätetty Teddy (allekirjoittanut), tehty lumitöitä eilen 800 kalorin verran (allekirjoittanut) ja lainattu vaimon pientä kauppakassia työmatkoille, kun iso farmari käyttäytyy huonosti kunnon talvikelissä = reilu puoli metriä uutta lunta, aamulla pakkasta komiat 14 astetta (mies), josta johtuen kävelty aika monta metriä edestakaisin pitkin kylää (jälkikasvu ja allekirjoittanut). Kaiken tämän seurauksena meikäläisellä on aikamoisen mahtavasti lihakset jumissa, mutta liikunnan puutteesta en kyllä voi valittaa :-).

Suuri kiitos kaikista hyvistä kirjavinkeistä. Ne on printattu ja niitten pariin palaan heti tarkemmin, kun olen saanut perheen pään kesäpaidat silitettyä ja aloitamme työmatkan aikaisen loma-ajan, jonka aikana syödään mahdollisimman paljon valmisruokaa, valvotaan aivan liian myöhään (sattuipas sopivasti Oscarien jaot :-) ) eikä kosketa imuriin ennenkuin juuri ennen lentokoneen laskeutumista. Random generator toimi arvonan apumiehenä, kun jälkikasvu toimii Spidermanin kaksoisolentona tarhan karnevaalijuhlassa. Päätin arpoa kaksi voittajaa, kun tämä kisakin venyi niin mahdottoman pitkäksi. Voittajiksi tulivat Jaana ja Tuulia, onnea!

Kaikista kommelluksista ja sairasteluista huolimatta puikot ovat olleet hommissa ja sponssauksena saatu Teddy-vuori (kiitos siitä vielä kerran asianosaisille !) on pienentynyt niin paljon, että siitä on enää yksi ehkä puolen kerän kokoinen nöttönen jäljellä, jonka senkin aion vielä selättää. Turkoosi Teddy muuntui monikäyttöiseksi settikokoelmaksi, joka koostuu kaulurista, paksusta kaulaliinasta, baskerista ja rannekkeista. Samaan syssyyn, ja tietenkin Hamstereitten hengessä, otin käsittelyyn myös sinikirjavat Kuurat ja niistä on jo syntynyt kaulaliina ja rannekkeet ja tulossa on vielä pojalle oikein ihanan pehmoinen tyyny, jota jo nyt halitaan erittäin paljon. Kuvia seuraa myöhemmin.

Nyt kiireesti ampumaan ja hiihtämään Kuuran säestämänä!

maanantaina, helmikuuta 09, 2009

Viivästyminen

Kisan päättäminen viivästyy, kun kotona on koko tämän viikon sairas lapsi, joka makaa enimmäkseen kainalossa tai jota pitää viihdyttää. Kisaan voi osallistua siis vielä kommentoimalla edelliseen postaukseen. Hamstereissakaan ei mene erityisen hyvin, kun olen kutonut Teddy-baskerin tähän mennessä kaksi kertaa ja joudun purkamaan siitä taas yli puolet, kun ei koko vieläkään ole passeli :-(.

maanantaina, helmikuuta 02, 2009

Synttärikisan aika

Eilen tuli täyteen 4 vuotta blogille, tosin pistin alussa blogin pystyyn vain Hamsteritunnuksia varten enkä aikonut alkaa pitämään ollenkaan blogia. Niin siinä kuitenkin kävi, että parin kuukauden jälkeen uskaltauduin kuitenkin aloittamaan kirjoittamisen ja nyt on blogi jo tarhaiässä. Mukavaa on ollut ja olen ystävystynyt monen muun bloginpitäjän kanssa ja kommenteista olen aina ilahtunut erityisesti. Viime aikoina olen kirjoittanut kyllä turhan harvoin, enkä voi luvata varmasti parantaa jatkossakaan tapojani, mutta yritän muistaa kirjata neulomuksiani epäsäännöllisen säännöllisesti jatkossakin. Räveltämö on varastanut aikaa bloggaamiselta, koska sinne on niin helppo saada neulomukset ja muut järjestykseen, mutta ei se blogia kokonaan voita.

Synttäreitten kunniaksi pistän pystyyn kisan, jonka voittaja saa ainakin jotain pehmeää. Osallistua voi jättämällä tähän viestiin kommentin ja osallistumisaikaa on tämä viikko. Osallistua saa ihan vaan pelkällä kommentillakin, mutta olisi myös kiva, jos kertoisitte oman lempparinne käsityökirjastossanne. Mun tekis nimittäin mieli hankkia uusia kirjoja, varsinkin kun punta edelleen halpa, mutten osaa valita, kun tekis mieli ostaa kaikki :-). Suomalaisiakin suosikkeja otan mielelläni vastaan, jotta voin esittää aina välillä kyseleville sukulaisille lahjatoiveita.

Nyt on taas Hamsteriaika ja minäkin mukana kakkosryhmässä . Kaivelin jo taktisesti etukäteen paksumpia lankoja esiin ja aloitin tekemään pojalle kauluria. Ihan kokonaan en aio kuukautta pyhittää Hamstereille, vaan jatkan Lankakomeron upean Kevätpäiväntasausyllätyshuivin kutomista siinä rinnalla.