keskiviikkona, helmikuuta 18, 2009

Stop ja onnittelut

No nyt ollaan sairastettu viikko melkein neljänkymmenen asteen kuumeessa (jälkikasvu), tultu portaat alas selälleen ja saatu siitä ilosta aikamoinen määrä isoja kipeitä mustelmia (allekirjoittanut), selätetty Teddy (allekirjoittanut), tehty lumitöitä eilen 800 kalorin verran (allekirjoittanut) ja lainattu vaimon pientä kauppakassia työmatkoille, kun iso farmari käyttäytyy huonosti kunnon talvikelissä = reilu puoli metriä uutta lunta, aamulla pakkasta komiat 14 astetta (mies), josta johtuen kävelty aika monta metriä edestakaisin pitkin kylää (jälkikasvu ja allekirjoittanut). Kaiken tämän seurauksena meikäläisellä on aikamoisen mahtavasti lihakset jumissa, mutta liikunnan puutteesta en kyllä voi valittaa :-).

Suuri kiitos kaikista hyvistä kirjavinkeistä. Ne on printattu ja niitten pariin palaan heti tarkemmin, kun olen saanut perheen pään kesäpaidat silitettyä ja aloitamme työmatkan aikaisen loma-ajan, jonka aikana syödään mahdollisimman paljon valmisruokaa, valvotaan aivan liian myöhään (sattuipas sopivasti Oscarien jaot :-) ) eikä kosketa imuriin ennenkuin juuri ennen lentokoneen laskeutumista. Random generator toimi arvonan apumiehenä, kun jälkikasvu toimii Spidermanin kaksoisolentona tarhan karnevaalijuhlassa. Päätin arpoa kaksi voittajaa, kun tämä kisakin venyi niin mahdottoman pitkäksi. Voittajiksi tulivat Jaana ja Tuulia, onnea!

Kaikista kommelluksista ja sairasteluista huolimatta puikot ovat olleet hommissa ja sponssauksena saatu Teddy-vuori (kiitos siitä vielä kerran asianosaisille !) on pienentynyt niin paljon, että siitä on enää yksi ehkä puolen kerän kokoinen nöttönen jäljellä, jonka senkin aion vielä selättää. Turkoosi Teddy muuntui monikäyttöiseksi settikokoelmaksi, joka koostuu kaulurista, paksusta kaulaliinasta, baskerista ja rannekkeista. Samaan syssyyn, ja tietenkin Hamstereitten hengessä, otin käsittelyyn myös sinikirjavat Kuurat ja niistä on jo syntynyt kaulaliina ja rannekkeet ja tulossa on vielä pojalle oikein ihanan pehmoinen tyyny, jota jo nyt halitaan erittäin paljon. Kuvia seuraa myöhemmin.

Nyt kiireesti ampumaan ja hiihtämään Kuuran säestämänä!

Ei kommentteja: