torstaina, maaliskuuta 19, 2009

Kevättä ilmassa

Juu, kevät ja aurinko olisivat ulkona, mutta sisällä on taas kerran sama potilas neljänkymmenen asteen kuumeessa :-(. Ihan vähän ollaan yritetty olla ulkona tai ainakin parvekkeella, mutta keli on sen verran petollinen tuulen kanssa, ettei uskalla enempää, vaikka mieli tekisi.

Hamsterit sujuivat hyvin ja sain kulutettua yhteensä 1,5 kiloa lankaa varastoista. Tein kaikenlaisia asusteita paksuista langoista, mutta ne ovat vielä silittämättä ja kuvaamatta, kun ei niillä ole ollut kiirettä, kun eivät tälle talvelle kerkiä päälle :-). Loppuviikoksi on luvattu Skandinaviasta tulevan kylmää ilmaa, mutta jospa se olisi vaan hetken juttu ja kevät palaisi. Kuka muuten tunnustaa lähettävänsä tänne kylmyyttä?!? Ei me sitä haluta, lähettäkää vaikka Siperiaan. Huomasin tuossa lankavarastojani katsellessani, että päättelykeijullekkin olisi taas töitä aika paljon, kun monta työtä on jäänyt ilman viimeistelyä ja sen takia ilman kuvia. Jotenkin ei ole inspiroinut yhtään ja koska ne ovat kaikki talvisia juttuja, ei varmaan jatkossakaan huvita, mutta aion ottaa ne joku päivä käsittelyyn ja saada kaikki ajan tasalle.

Kevätpäiväntasaushuivin tahkosin valmiiksi hamstereitten jälkeen ja vaikka nelosvihje meinasikin viedä hermot, tuli siitä tosi kaunis.

Kevätpäiväntasausyllätyshuivi

Ohje: täältä

Lanka: Vanha Novitan merino-Wool

Puikot: 3,5

Kulutus: 322g

Koko: 180 x 85

Olen oikein tyytyväinen huiviin ja lankavalintaani. Halusin arkikäyttöönkin sopivan huivin, joka ei olisi liian reikäinen ja ohut. Ja mallihan on loistava, niinkuin Lankakomeron mallit aina tuppaavat olemaan :-).

Puikoilla on edelleen tungosta ja päättelyhommien lisäksi pitäisi ainakin saada useammat sukat valmiiksi ja aion ottaa jonkun keskeneräisen huivinkin käsittelyyn. Aurinko ja keväiset säät houkuttelevat ohuempien lankojen pariin ja kesäneuleitten neulomiseen. Toisaalta olin aikonut tehdä tänä keväänä jo kauan jonossa olleen Vihervaaran. Uudessa Knittyssä oli myös monta taivaallisen ihanaa ohjetta, jotka olisi mukavaa saada puikoille. Kevään ja kesän juhlapäiväputki on myös alkamassa, joten lahjakoriinkin pitäisi saada täytettä.

Nyt lähden viihdyttämään potilasta ja ulkoilemaan hetkeksi, kun avataan kauko-ohjatun auton ulkoilukausi. Olisi mahtava lenkkikeli, mutta ei auta kuin odottaa viikonloppuun.

5 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

OI, tulipa huivista kaunis!!
Hyvää keväänodottelua!

Tiitta kirjoitti...

Ihana huivi. Mulla kummitäti kutoo kovaa vauhtia Novitan kevätmallistosta ihanaa puseroa. Tuleeko nuo pikkumiehen taudit päiväkodista, onko vaan huonoa tuuria, että monta peräkkäistä flunssaa, vai kenties jotain kroonista? Jaksamisia sinne täältä kevätauringosta!

Anonyymi kirjoitti...

Upea huivi!

Anonyymi kirjoitti...

Hieno huivi kerrassaan.

Tänäään lähtee paketti postiin. Se on ollut valmiina tuolla jo tovin mutta tauti iski :-(

T: Ravelrypari

pirre kirjoitti...

fantsunupee huivi! kateeks käy ;O)