tiistaina, huhtikuuta 07, 2009

Jatkuu vaan ...

... sama vanha virsi :-(. Poika sairaana ja sen takia kaikki muu aivan hakoteillä ja tuuliajolla :-(. Juostaan lekurilla vaihtamassa antibioottia ja erikoislääkärillä ja mietitään, aletaanko nielurisojen poistoon, kun tulehdukset uusivat koko ajan. Ja se poistohan on enemmän kuin kaksipiippuinen juttu, mutta eihän tuota raasua voi päästää kouluakaan aloittamaan, kun vähintään kerran kuussa ellei useamminkin on ainakin viikon sairaana :-(. Ja ulkona tosi keväistä, +20 astetta huitelee mittari ja me vaan ollaan sisällä, kun tuuli on vielä petollinen. Onneksi tulee pääsiäisvapaat, niin pääsen taas lenkille tuulettumaan.

Kutonut olen jonkin verran, vaikka pikkumies onkin ollut paljon kainalossa sairastamassa. Kiitos huivikehuista, itsekkin olen siihen tosi tyytyväinen. Huivin piti päästä ensivierailulle neulontatapaamiseen, mutta poika tietenkin sairastui juuri sinä päivänä ja se yhä odottaa ensi-iltaa.
Salida - SKP2009 - 1
Ohje: täältä tai räveltäjistä suoraan
Lanka: StahlSche Wolle Socka 100
Puikot: 2,25
Päätin lähteä mukaan Sock Knitters Pentathlon 2009 -kierrokseen ja heti ensimmäisen sukan kanssa meinasi tulla ongelmia. Kevätpäiväntasaushuivin takia jäi tämän kutominen vähille ja lopulta tulikin kiirus, mutta sain kuitenkin sukat valmiiksi. Tosi hidasta oli kutoa noita pieniä palmikoita, mutta kauniit niistä tuli.

Seuraavakin SKP-sukka on päässyt puikoille ja aivan uutta tekniikkaa on tullut harjoiteltua. Entrelac eli korinpohjaneule tuntui alussa tosi hankalalta ja aivot eivät meinanneet haluta alkaa ymmärtämään systeemiä, mutta nyt se jo sujuu ja sukkia on kiva tehdä, vaikka jatkuva kääntyily onkin hidasta.

Olin myös mukana suomalaisten räveltäjien ensimmäisessä vaihdossa ja kyllä olikin erityisen mukava vaihto! Tässä minun saamani paketti Niinalta , johon olin enemmän kuin tyytyväinen. Minä suorastaan rakastan kesäisiä puuvillalankoja ja tämä Novin luksusuutuus on ihanan tuntuista ja mielettömän pehmeää. Ja uudesta Novitasta löytyi kymmeniä ohjeita, jotka voisin kutoa. Ja salmiakkivarasto oli alkanut uhkaavasti tyhjentyä, joten makeakin puoli oli täydellinen valinta. Kiitos vielä kerran paketista!
Puikoilla on edelleenkin kamala tungos ja uusia pitäisi aloittaa tällä ja ensi viikolla useampiakin, kun menossa ja alkamassa on useampikin huivimysteeri, joihin on pakko päästä mukaan... vaikka entisiäkin huiveja olisi vielä kesken :-). Tässä lyhyesti ilman linkkejä huivit: SecretShawlKAL, Kalinumban Horus ja Kristelin Springtime Swirl.
Nyt pääsenkin sitten taas pakkaamaan poikaa autoon ja suunta sinne erikoislääkärille miettimään tilannetta. Pitäkää peukkuja pystyssä, että infektiokierre saadaan äkkiä loppumaan! Ja oikein mukavaa pääsiäistä kaikille!4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Multa vietiin kitarisat vasta parikymppisenä, ja siihen loppuivat korvatulehdukset. Suos läm!

Mari kirjoitti...

Niin siis, suos läm, että poistetaan jo nuorempana, jos kerran jatkuvaa riesaa on :-D oli taas liian nopea hiirikäsi...

Mammutti kirjoitti...

Hyvää Pääsiäistä!

AnneM kirjoitti...

moikka, tarvisisin sun apua, enkä löydä mailiosoitettas nyt mistään. Voisitkos mailata mulle muro73@gmail.com