lauantaina, heinäkuuta 08, 2006

Shopping

Olinpas keskiviikkona poitsun kanssa asioilla isossa kaupungissa ja käytin tietenkin vähän aikaa shoppailuunkin hirveästä helteestä ja kärtyävästä uhmaajasta huolimatta. Tuloksena mulle housut, miehelle siisti kesäpaita, pojalle kirjoja ja koko perheelle pizzaa Pizza Hutista ... ja tietenkin tärkeimpänä mulle lankaa :-).

Ja ettei lanka pääsisi loppumaan, tilasin vielä Ewalta ensimmäistä kertaa sukkalankaa. Olen tilaillut häneltä jo muutamaan kertaan puikkoja ja ollut supertyytyväinen palveluun. Häneltä juuri sain ilman mutinoita postikulujen hinnalla rikkimenneitten tilalle uudet puikot. Olen kuullut kovasti kehuja hänen Designer-sukkalangoistaan eli siis "itsekerityistä" sellaisista, ja mieli on tehnyt kokeilla niitä, mutta hinta on mukamas ollut korkea. Nyt hänellä oli tarjouksena 4 kerää eli 400g yllärisukkalankoja hintaan 9,99 postikuluineen ja sille tarjoukselle en voinut sanoa ei. Väreihin ei voinut mitenkään vaikuttaa, tiedossa oli vain, että yksi on yksivärinen, muut kirjavia.Ylärivissä Ewan sukkalangat, alhaalla Karstadtin ostokset. Sukkalankoja ostan harvoin kaupasta, mutta Regiaa 4,95 kerä oli pakko ottaa. Ja lisäksi otin kilon Onlinen Tundo-lankaa, joka on käsinpestävää täyttä villaa = huovuttuvaa tod.näk. Ja siitä ajattelin tehdä joko jonkun tosi muhkean talvineuleen itselleni tai sitten harrastaa huovutusta. Ja euro kerältä ei kyllä ollut paha hinta! Ja näin kasvoi muuttokuorma taas onnellisesti 1500 grammalla lankaa :-).

Eilen tehtiin vielä muitakin harrastuksiin liittyviä hankintoja, kun ostettiin vihdoinkin Lidlistä laminointikone, josta olen haaveillut jo vuosia. 15,95 sekä kylmänä että kuumana laminoivasta koneesta, josta olen kuullut vain kehuja, ei ole paljoa. Ja samalla ostin tietenkin muutaman paketin laminointimuoveja, joten eikun laminoimaan kaikki irti lähtevä :-).

Kämppä alkaa näyttämään siltä, että täältä oltaisiin joskus tulevaisuudessa muuttamassa, kun laatikkoja on joka paikka täynnä. Ja kuitenkin toisaalta niin vähän vasta tehty! Mutta kun firma tulee ja pakkaa kaiken, niin ei sitä nyt liikaa kannata itseään rasittaa. Huomenna ajetaan uuteen kotiin ja haetaan avaimet. Ja maanantaina tulee sitten makkarin kaapisto, tiskikone ja uusi pieni mikro. Ja viikon kuluttua sitten alkaa se lopullinen äksön.

Perheen molemmat miehet nukkuvat ja minä nautin surffailusta vielä kun se on mahdollista. Tämä saattaa olla viimeinen postaus täältä suunnalta ellen käy vielä ensi viikolla pikaisesti ilmoittautumassa. Nyt painun hetkeksi pinkin pompulaneuleen pariin ennenkuin meno taas alkaa. Nauttikaahan kesästä ja kutokaa ahkerasti!

2 kommenttia:

KatjaL kirjoitti...

Hauskaa kesän jatkoa myös Sinulle ja jaksamista muuttopuuhiin!

Carita kirjoitti...

Hauskaa kesää sinulle ja perheellesi !