keskiviikkona, joulukuuta 13, 2006

Jengattaa

Tässä tulee vielä valmistuneita töitä.Pipo on pop!
Lanka: Aino
Puikot: 4,5
Malli: täältä
Tämä malli on kiva ja ihan nopea neuloakkin! Jätin ainakin vielä kukan tekemättä, koska BiBossa sellainen on, mutta lankaa on vielä, joten saatan tehdä sellaisen myöhemmin.Sukat nro 31
Näistä ei varmaankaan tarvitse tarkempia speksejä kertoa, mutta sen verran kuitenkin, että uusi jalkamalli pääsi tositoimiin. Koko on himppusen verran liian iso minun sukkiini, mutta vähän venyttämällä sopii varmaan useimmille malleille.Jengasetti, johon löytyy ohjeet tämän syksyn Novitasta. Vähän tietenkin piti muuttaa pipoa ja kaulaliinasta tuli langan loputtua vähän lyhyt, mutta eiköhän tätäkin settiä tul lenkkeillessä käytettyä. Aika villit nämä värit ovat, joten en voi kyllä kuvitella tekeväni langasta muuta kuin pikkujuttuja.Pojan Jenga-setti on tehty omasta päästä ja on päässyt kovaan käyttöön. Kaulaliinan sijaan tein kaulurin, joka on kovaan kyytiin parempi kaveri.

Ja niinkuin jo kerroin, on kietaisuneule valmis, mutta kuvaan se pääsee vasta höyrykäsittelyn jälken, koska pitsit kiertyvät vähän vinksalleen. Mutta sen verran voin jo kertoa, että olen neuleeseen oikein tyytyväinen. Nyt on sitten vuorossa seuraavan ison työn valinta ja ainakin tällä hetkellä Rogue 2 puseromallisena ja Seiskasta tehtynä on ykkössuosikki, tosin kesällä ostetut paksut langatkin huutelevat ja uudet mustatkin langat tahtoisivat päästä puikoille.

Sairastelurintamallekkin kuuluu uutta: minun virukseni oli tosi ärhäkkä ja olo alkoi normalisoitua vasta maanantaina, kun vein kuumeista poikaa lääkäriin. Poika sai elämänsä ensimmäisen antibioottikuurin ja on jo kolmatta päivää pienessä kuumeessa tarhasta pois. Joululahjavalmistelut ovat näin täysin jäissä, mutta miehellä on enää tämä viikko töitä ja sitten varmaan minäkin kerkiän paremmin ompelukoneen ääreen. Lomaa odotetaan kovasti ja toivotaan, että sairastelukin hellittäisi, kun ollaan enemmän kotosalla.

2 kommenttia:

mustikka kirjoitti...

Poikkesin vain toivottamaan sinulle Rauhallista joulua 2006 ja Onnellista Uutta Vuotta 2007!

Taiska kirjoitti...

Tulin toivottamaan sinulle oikein hyvää joulua!