tiistaina, joulukuuta 23, 2008

Hyvää joulua, hyvää joulua ...

Lyhyesti tulin vain toivottelemaan oikein hyvää joulua ja onnellista seuraavaa vuotta! Jouluvalmistelut on tehty ja nyt vaan odotetaan, että päästään nauttimaan leipomuksista ja syömisistä ja rauhallisista juhlapäivistä. Minä en aio osallistua lapsenhoitoon ja viihdyttämiseen kuin pakollisten juttujen verran, muuten keskityn keittiöön ja sohvalla lököilemiseen. Reippaasta sauvakävelystä olen haaveillut jo yli viikon ja sen aion toteuttaa, kun löydän sopivan raon.

Tässä parin viime päivän suururakka, joka päättyi hermojen menetykseen - en minä -, kolmen sormen palamiseen - minä myös -, mutta se seisoo sittenkin! Koristelu on mallia 5vee, arkkitehti kääntyisi varmaan haudassaan, kun laskisi seinien määrän ja Muumit ovat lisääntyneet hurjasti tarinoitten jälkeen, mutta eiköhän tuo kelpaa kuitenkin.

Olen aloittanut jo joulun-jälkeisen-elämän kutomisrintamalla ja luvassa on pörröistä harmaata talven piristykseksi. Sitä piristystä muuten tarvitseekin, kun meiltä sulivat lumet muutamaa päivää vaille kahden kuukauden lumikauden jälkeen juuri erittäin epäsopivasti muutamaa päivää ennen joulua :-(. Kyllä harmittaa ja voisin kirota sateen jonnekkin ihan muualle, mutta ei auta, on sytytettävä entistäkin enemmän kynttilöitä valoa tuomaan ja mentävä kumisaappaissa kävelylle. Mutta nyt sohvalle elpymään!

10 kommenttia:

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Hieno muumilinna! OIkein mukavaa joulunaikaa!

Pami kirjoitti...

Ihanaa joulua sinulle ja perheellesi!

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Hyvää Joulua!

Tuazophia kirjoitti...

Hyvää joulua!

möhönasu kirjoitti...

Piparintuoksuista Joulua!

iso gnu kirjoitti...

Oikein hyvää joulua!

Mustikka kirjoitti...

Kah täälläkin on muumilinna jotenkuten kasassa =)

-maria- kirjoitti...

Hieno muumitalo asukkaineen! Hyvää joulun aikaa sinullekin.

Susanna kirjoitti...

Ihana muumitalo :). Meilläkin yhtenä vuonna oli seiniä yksi vähemmän mutta kaikki kattokappaleet kuitenkin :D. En mä tajua miten sen sais täysjärkisesti kasattua nätisti ja oikein, palatki on niin pitkiä että sokeria saa valuttaa ympäriinsä :D:D. Mut pääasiahan on että on kivaa..

Toivottavasti oli kiva joulu ja hyvää uutta vuotta!

Anonyymi kirjoitti...

Uusi vuosi tuokoon tullessaan
Iloa Riemua ja onnea roppakaupalla!

Taudit pysyköön poissa kiusaamasta
pikku pirpanoita ja isompiakin.

Uuden vuoden sähinöitä lähettelee

http://www.salomea.vuodatus.net