keskiviikkona, helmikuuta 22, 2012

Keväisiä värejä

Huivimania vaan jatkuu ja sain kunnian testineuloa stitchnerdin uuden loistavan huivimallin, Seaside Flingin, joka tulee pian myyntiin Ravelryssä. Lanka on taivaallisen pehmeää Koigu KPM:ää, joka oli minulle ihan uusi tuttavuus. Oli kuin olisi pumpulia neulonut! Väri on ihanan keväinen ja huivista tuli ehdoton uusi suosikki.

Tämä on saman suunnittelijan huivi, nimeltään Peruvian Central ja sen testineuloin jo viime vuoden puolella, lankana Sheepaints Bamboolaine. Minä olen ihan ihastunut näihin yksinkertaisempiin pitsihuiveihin ja stitchnerd on mestari niitten suunnittelussa. Edellisen postauksen kelkan päällä kuvattu TGV on ehkä hänen kuuluisin huivimallinsa ja myös todella mukava neuloa ja käyttää.


Lähdin myös todella spontaanisti mukaan KALittelemaan eli neulomana tuhansien muitten neulojien kanssa tietyllä aikataululla yhdessä samaa mallia. Tämä KAL on viiden kaulurin projekti ja aikaa on yhteensä 50 päivää. Tämä kauluri on sarjan kolmas ja tähänastinen ehdoton suosikki, nimeltään Weeble Wobble ja siitä löytyy lisää tietoa täältä. Lanka on Regian Galaxy Saturn -sukkalankaa ja aikamoinen harakirivalinta, mutta koska olen yrittänyt tehdä näistä saman sarjan sukkalangoista jo monta kertaa sukkia, eikä koskaan minun käsialallani tule oikeaa kuviota koko sukan vertaa, päätin kokeilla tätä johonkin ihan muuhun. ja kyllä olikin hyvä valinta. Tästä tuli ihan suosikki, vaikka kaulurista tulikin hurjan pitkä kapea putki, jonka reunat rullaantuu. Keksin kuitenkin jo tosi monta eri tyyliä sen kietomiseen ja väri on syötävän ihana. Ja tämä malli on kyllä neulottava vielä toiseenkin kertaan. Langatkin on jo valittu, taas outoja sukkalankoja :-).


Kevättä on tällä hetkellä taas hurjasti ilmassa, lunta on vielä vähän maassa, niinkuin kuvasta voi ihan vähän aavistaa, mutta loppuviikon sääennustusten hurjien kaksinumeroisten plusasteitten jälkeen lumetkin on taas historiaa. Aurinko paistaa nytkin niin ihanan lämpimästi, että oikein harmittaa viettää koulun talvilomaa sisällä. Juniori on nimittäin sairaana, hiljalleen jo parantumassa, mutta ei uskalla riskeerata lähtemällä liian aikaisin ulos, koska alkuvuosi on ollut taas aikamoisen sairastupavoittoinen.

1 kommentti:

sari tyykilä kirjoitti...

Hei!Seaside fling huivi on hieno ja lanka kaunista!
Hitsi kun saisi tuon ohjeen suomenkielellä.