lauantaina, joulukuuta 01, 2012

Testataan

Täytyypä kokeilla tätäkin touhua älykkään puhelimen kanssa, kun on tähänkin asiaan soveltuva appsi olemassa. Mitään neuleaiheisia kuvia en voi nyt näyttää kun kaikki puhelimesta löytyvät kuvat ovat sarjaa hyshys :-). Enkä mä mitenkään kovin paljoa ole kerinnyt neuloakkaan, kun joulukiireet alkoi jo viime kuun alkupuolella kaiken maailman kissanristiäisillä.

Talvikin on saapunut ja siitä todisteena toissa-aamulta kuva olkkarin ikkunasta otettuna. Lunta on kivasti, sukset ja kelkat on testattu ja lumesta nautittu ja vähän kärsittykin, kun ensimmäisen päivän lumityöt aiheutti aikamoisia lihasongelmia :-). Ja patteri on kyllä ollu kovilla, kun juniori on kastellut kolmet tai neljätkin hanskat ja muutenkin ison läjän ulkoleikeissään :-). Mutta nyt se on nautittava, koska ei tätä iloa kuitenkaan kovin kauaa kestä.

Jos tämä bloggaaminen onnistuu todellakin tällä puhelimellakin, niin tämä blogikin saattaisi vähän virkistyä, koska kuvatkin sais helposti otettua ja blogattua. Nyt toivottelen hyvää joulunalusaikaa ja mukavia neulontahetkiä.

Ei kommentteja: