keskiviikkona, huhtikuuta 26, 2006

Kiirettä

Ihan vaan ilmoitusluontoisesti väliaikatietoja ja elossaoloilmoitus: kiirettä on, kun me muutetaan! Ne muutoksen tuulet sai vihdoin lopullista voimaa ja nyt alkaa tapahtumaan. Olen reilun viikon nettipimennossa asunnonetsinnän takia ja muutenkaan en ehkä kerkiä muutamaan kuukauteen kovin paljoa blogata ... ja pelottavaa kyllä, ehkä en niin paljon kutomaankaan :-). Jotain pientä on valmistunut ja lisää valmistumassa ja esittelen niitä kyllä kun kerkiän. Mutta nyt on muut asiat pääosassa ja bloggaaminen vähän jäissä.

Nauttikaahan keväästä ja kärpäsistä!

7 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Muutto ja nettipimento on mullakin edessä parin viikon kuluttua. Huoh huoh, tuleepahan taas ylimääräiset tavarat karsittua pois.

Mari kirjoitti...

Huih, mihinkähän päin muutatte? Meillä on 3 viikkoa mennyt ja vieläkin pahvilaatikoita on "tarpeeksi" joka puolella... eikä keittiötä ole asennettu.

Sia kirjoitti...

Rauhallista ja levollista muuttoa sinulle toivottelen! Tosi kiva, että pääsette nuuhkimaan hiukan puhtaampia ilmoja ja katselemaan kauniita maisemia! Toivottavasti löytyy aivan ihana asunto!

uhoava gnu kirjoitti...

Mie odottelen täällä ja lupaan olla yhä aktiivinen lukijasi muuton jälkeenkin ;)

Voimia muuttoon!

Stricker kirjoitti...

kristiinas: Tsemppiä sullekin muuttoon! Voi kun saisikin karsituua sitä tavaraa, mutta kun mulla on pahasti sitä hamsterin vikaa :-). No, vähän ainakin tulee aina karsittua.

mari: me muutetaan etelämmäs ja enemmän maalaismaisemaan

sia: Kiitos, kerron kyllä ainakin tiedät-kyllä-missä tarkemmin asunnosta :-). Seutu on kyllä tosi kaunista ja maalaista!

uhoava gnu: Kiitos ja enköhän minä tässä muuttohässäkässkin ainakin välillä ilmoittele itsestäni ... ainakin pakkaamista vältellessä :-)

sirpale kirjoitti...

Hyviä keväitä ja muuttohetkiä sinnepäin:-)

Sia kirjoitti...

Moikkelis, tulin vaan kertomaan sinulle, että sinut on haastettu!! Lue lisää blogistani... vastaile jos ehdit muuttohommiltasi ;-)