torstaina, toukokuuta 11, 2006

Joo, joo...

... kyllä mä taas bloggaan ja kommentoin kun kerkiän :-).

Uusi koti löytyi yllättävän helposti, vaikka etsiminen olikin tosi rankkaa ja epätoivokin meinasi tulla, kun kaikki asunnot viimeistä lukuunottamatta olivat kamalia lääviä. Muuttoa järjestellään kovaa vauhtia ja ensi viikolla selviää paljon, kun muuttofirmasta tulee mies katsomaan meidän tavaramäärää ... onkohan nähnyt koskaan minun lankavuoreni kokoisia villakasoja :-).

Kutomiset edistyvät hitaasti mutta varmasti, vaikka hellesäät kyllä pitävät meidät aika paljon liikenteessä. Sukkia pukkaa kovaa vauhtia, mutta toppitehtaastakin taas jo haaveilen, kun ensin saan anopin liivin valmiiksi. Lankaa tulee lisää mieletöntä vauhtia, mahtavat kirpputorit syyllisenä, mutta eihän nyt kukaan neuloja voi sanoa ei, kun eteen osuu pari kiloa mohairia ja puuvillalankoja ja hintaa kaikelle 5 euroa! Lankaesittelyjä ja tietenkin myös kertomusta valmistuneista töistä seuraa heti kun maltan ja kerkiän istumaan koneella tarvittavan ajan. Kovasti ihmettelen, että miten uusia tilaajia tulee Blogilistalla tasaiseen tahtiin, kun en kerkiä päivittämään blogia ollenkaan ... kiitos kaikille uusille lukijoille!

Nyt taas metsään kävelemään reippaasti ja sulattelemaan talven rasvavarastoja! Ai kun on ihanaa, kun on vaihteeksi terve kaikista flunssista ja pääsee kunnolla liikkumaan! Ainoa harmitus on, ettei lenkillä voi samalla kutoa, kun pitää työntää poitsun kärryjä tai ainakin vahtia, ettei hurjapää aja pyörällä ojaan :-).

2 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Kiva, että olet palannut! On sinua kaipailtukin! :D

waltergibson6174780939 kirjoitti...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.