perjantaina, lokakuuta 06, 2006

Lahjontaa

Ny sitten alkoi niitä paketteja tulla! Ensimmäisenä tuli hyvin salaperäinen sellainen, jossa ei ole hajuakaan lähettäjästä! Vaihtoehtoisia lähettäjiä on nimittäin useita, mutta vahvimpana ehdokkaana taitaa kyllä olla SNY, jolta oli kuulemma tulossa jotain postia. Paketin sisältönä oli tämä:


Parhaat Neuleet -lehteä olen kuolannut jo monessakin blogissa ja juuri eilen mietin, pitäisikö pyytää jotain sukulaista ostamaan se minulle. Onneksi en kerinnyt pyytää :-). Ja naminamin näköistä suklaata, joka voisi olla juuri minun makuistani, mutta sen säästän pojan päiväunien ajaksi. Kiitos kovasti!

En malttanut mieltäni, vaikka olin aikonut säästää lehdenkin suklaan seuraksi, vaan selasin sen läpi. 4 mallia merkkasin, mutta loppufiilikseksi jäi vähän sellainen "höh". Mikään malli ei huutanut päästä heti puikoille, mutta kyllä varmaan jotain tulee lehdestä tehtyäkin. Tämänhetkinen neulemuoti on jotenkin vähän turhan extremeä minun makuuni, jotenkin liian muhkeita ja erikoisia juttuja, jotta niihin viitsisi uhrata paljon aikaa ja lankaa. Vähän sellaisa kertakäyttövaate -muotia, josta tulee tunne, ettei niitä vaatteita voisi pitää enää ensi vuonna.

Tosin usein minulle kyllä käy niin, että toisella tai kolmannella selauksella niitä suosikkeja aina löytyy enemmänkin. Ja puikoilla on taas miljoona työtä ja saman verran ainakin odottamassa puikoille pääsyä :-).

Blogeissa on viime aikoina ollut keskustelua ja ohjeita siitä, miten saa puolison tuomaan mieluisia tuliaisia ja ostamaan muuten mieluisia lahjoja. Minun mieheni oli ennen pojan syntymää aivan taivaallisen hyvä tuliaistentuoja, ja sainkin ihania juttuja lukuisilta reissuilta, mutta nykyisin tuliaisina tulee useinmiten jotain kivaa pojalle. Mies on pikareissulla Italiassa ja pyysin katsomaan kentiltä englanninkielisiä neulontalehtiä, jos on aikaa sellaiseen ... saas nähdä, löytyikö mitään :-).

Aika rientää mieletöntä vauhtia enkä meinaa keritä tehdä mitään :-(. Viikon aiotun ompelusession jälkeen tulokseksi jäi piirretyt kaavat 6 vaatteeseen, leikatut kankaat kahteen yläosaan ja muutama kirjottu kuva! Ja kutonut olen tuskin ollenkaan! Tosin hieno uusi ompelukone tökki pahemman kerran ja edessä oli melkein reissu korjaamolle, mutta ilmeisesti vaiva saatiin korjaantumaan tietokoneohjelman päivityksellä. Poika myös on taas vaihteeksi flunssaisena ja sen myötä vähän normaalia huonommalla tuulella, joka sekin haittaa äidin harrastuksia. Ja arvatkaas, olenko päässyt kertaakaan omaan jumppaani?!? No en tietenkään, kun miehen työmatkat ovat sattuneet juuri jumppapäiville. Ensi viikolla näyttäisi ainakin vielä hyvältä.

Nyt häivyn langoilta viikonlopun viettoon. Kämppä on siivottu ja jääkaapistakin löytyy ruokaa, joten mikäs tässä on ollessa. Laitan pojan sänkyyn ja nautiskelen suklaasta vaikkapa teekupin kera ja selaan lehden vielä kerran. Eikä haittaa vaikka ulkona on kylmää ja harmaata ... taidankin kaivaa jotain tosi paksua lankaa esille ja lämmittää sillä itseäni :-).

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Heips, laitoin tänään postiin voittosi. Se tulee maksikirjeenä ja economina.