keskiviikkona, toukokuuta 02, 2007

Nyt niitä kuvia

Kerkesin kuitenkin höyryttää valmiit työt ja ottaa niistä kuvia ennenkuin kohta lähdetään leikkipuistoon .... jos poika suostuu ennen sitä siivoamaan kylppäristä aiheittamansa vesilätäköt! Juu, vajaa nelivuotias pesee ilmapalloaan, kaikki vaatteet märkinä ja lattialla vettä :-(. Ja kiukkuaa nyt, kun pakotan siivoamaan jälkensä.

Hourglass
Ohje: Joelle Hoverson, Last minute knitted gifts
Lanka: Austermann Smaragd classic, 100% villa
Puikot: numeron 4 pyöröt
Koko: 40
Kulutus: huikean pieni määrä 395 g eli samanlaiseen olisi vielä langat varastossa
Neuleesta tuli kiva ja aika sopivan kokoinenkin. Taisin tehdä aika lailla ohjeen mukaan, tosin en kyllä enää jaksa muistaa, oliko ohjeessa tehty vartalo-osa pyörönä, jonka minä tein. Mustaa neuletta on kyllä kamalan vaikea kuvata ja väri on kuvassa aivan liian vaalea. Alemmassa yksityiskohtakuvassa väri on parempi. Sain onnistumaan raglankavennuksetkin omasta mielestäni oikein kauniisti. Mallia tulen varmasti käyttämään jatkossakin ja jonkinlainen kesäisempikin Hourglassa on mietinnässä.


Jaywalkers
Ohje: Grumperinan ohje Magnits syksy/05
Lanka: Fortissima Colori Rosskastanie eli hoitavalla kastanjauutteella varustettu
Puikot: 2,5
Koko: 39, 76 silmukkaa
Taas kiva malli ja lanka sopii myös kivasti, sain raidatkin onnistumaan melkein 100%:sesti yhteen. Keväisen iloiset piristyssukat minulle itselleni. Tämäkin malli palaa varmaankin vielä puikoille.

Tässä sitten se eilisen kirppissaalis ja hintaa koko satsille ruhtinaalliset 5 euroa! Vasemmalla ylhäällä on muutama epämääräinen kerä melkoisen muovisia jämiä, muuten paljon kivoja lankoja joko runsaalla luoinnonkuitumäärällä tai muuten hauskaa lankaa. Gedifran luonnonvalkoisista ja sinisävyisistä langoista tulee jotain kivaa kesäistä, koska langassa on paljon puuvillaa ja pellavaa ja mukava jousto. Lankaa on kolmessa värissä yhteensä ainakin 650 grammaa, eli siitä saa jo vaikka mitä. Talveksi on muutama mukava asustelanka ja koristeiksi monenlaista pörröä ja nauhaa. Jätin muuten kirppikselle monta laatikollista muita lankoja, tosin niissä oli aika paljon muovia mukana, mutta en edes jaksanut alkaa penkomaan laatikoita pohjia myöten, niin iloinen olin tästä saaliistani :-).

Nyt pitää lähteä etsimään leikkipuistoon sopivaa sukkalankaa ja yrittää houkutella puolialaston poika pukemaan. Eilen aloitettu ylösalaisinraglan edistyy mukavasti ja lanka on ihanan pehmeää.

11 kommenttia:

Kanerva kirjoitti...

Mieletön löytö! Täällä pyydetään ihan hurjia summia yleensä langoista kirppareilla.

Kata kirjoitti...

Hmm..missäs tuollainen satukirpputori on, minäkin tahtoo!!!

Sia kirjoitti...

Hieno paita ja tosi muhkea kirppislöytö!!!

pirre kirjoitti...

wow. mä oon löydöstäsi tosi kade ja paitakin on hieno. täytynee penkoa vähän laatikoita jos vaikka siihen langat löytyisi (ostin meinaan sen kirjan ton mallin takia joskus vuonna miekka ja kypärä :O) )

iso gnu kirjoitti...

No, onpa löytö!Kateeksi käy!
Minulla on nyt lainassa Uhoavalle lähettämäsi palkinto tai siis oikeammin lehdet. Aivan ihania malleja!Sormet syyhyää...

Stricker kirjoitti...

kanerva: kyllä täälläkin jotkut pistää ihan mielettömät hinnat, mutta usein kun pyytää koko satsille hintaa, on hinta ihan mukava. Kerähinnat on monesti korkeita kirppikselle.

kata: tällaisia kivoja kirppiksiä löytyy vähän keskempää Euroopasta.

sia: kiitos kehuista, itsekkin olen molempiin tyytyväinen

pirre: juu, ole vaan kade :-). mäkin ostin kirjan tuon ohjeen takia, kun se käännettiin kotikieliseksi. ihan näppärä, vaikken kyllä tiedä, teenkö koskaan kirjasta muuta.

iso gnu: juu, mulla pakkaa olemaan aika lankaisia kirppisreissuja :-). oikea lankatutka ja mies vaan pyörittää päätään, kun lankavarastot kasvaa entisestään :-). huomasin sinun blogistasi, että olit saanut lehdet lainaan, kiva että niistä löytyy kivoja ohjeita!

Kiko kirjoitti...

Ihana saalis!

Puserostakin tuli tosi hieno!

jantta kirjoitti...

Ihana pusero ja tosi kauniita sukat.

Annika kirjoitti...

Ihana pusero!

uhoava gnu kirjoitti...

Kaunis Hourglass, taitaa olla ehdoton käyttöneule!

Jaywalkerit ovat sopivan iloiset kesän lähestyessä!

Kirpparilöydöt jotain aivan uskomatonta..:)

Anonyymi kirjoitti...

Miten nuo voivat olla samat sukat kuin linkissä? Vai onko jalkasi vain noin paljon näitinpi ja sukan suun reuna polveilee sinulla. Onko kukaan nähnyt ohjetta suomennettuna? Neulonta kielitaidoton suomeksikin on vaikeaa.
Hienot sukat saavat hymyilemään.