tiistaina, lokakuuta 09, 2007

Rinsessan torkkutakki

Viime päivien kuvaavimpia asioita ovat oleet Ravelrykutsu ja vatsatauti. Ensimmäinen saapui juuri pahimpana päivänä sairastamisen suhteen, joten en ole kerinnyt vielä kovin paljoa siellä tekemään, mutta hissukseen laittelen omia juttujanikin sinne. Löydyn sieltä nimellä stricker. Pistin samalla Flickriin kuva-albumin, tosin sielläkään ei ole vielä kuin ihan muutama harjoituskuva valmiina.

Anopin kädet ovat viime aikoina kipuilleet, joten tarjouduin tekemään hänelle ranteenlämmittimet. Etsin langaksi Rellanan ihanan Edelgarnin, jossa on villaa, mohairia ja hieman tekokuitua. Malliksi löytyi Ullan Rinsessa-kämmekkäitten ohje.

Halusin itselleni vähän torkkupeiton tyylisen villatakin, johon olisi mukavaa kääriytyä tietokoneella tai sohvalla istuessa. Takista tulikin oikein käyttökelpoinen ja juuri tarkoitukseen sopiva, vaikka se onkin melko painava ja venyy myös joka suuntaan. Väri on molemmisssa kuvissa aika huono, se on oikeasti kauniin tumman vihreä ja siinä on erilaisia pastellivärisiä pilkkuja.


Torkkutakki

Malli: Moda 5/2006, malli 37 "Lilakirjava jakku"

Lanka: Lana Grossa Charlotte 755g

Puikot: 5,5 pyöröt

Muutoksia tein sen verran, että tein vartalo-osat pyöröillä välttäen saumoja. Aika painavahan työ oli loppupuolella, mutta sohvalla se sujui hyvin ja ainakin oli lämmin kutoa :-).

Lankaa tuli lahjukseksi eilen paketissa ja nyt pitäisi mennä ripittäytymään kymppiprojektiin.


1 kommentti:

Tytti kirjoitti...

Suloinen torkkutakki!