keskiviikkona, lokakuuta 31, 2007

Vaaleanpunaista valmista

Nyt on paketti saapunut perille, joten voin näyttää täälläkin lahjukset, jotka tein ystäväni pienenpienelle prinsessalle. Neulomukset on tehty merinovillaisesta Woolista, hattu vyötteen ohjeella ja sukkiin ja tumppuihin otin silmukkamääriin mallia netin keskosneuleitten ohjeista ja sovelsin loput. Joustinneuleen sijaan laitoin Ullan mainion rinsessasetin mallineuletta varsiin koristeeksi.

Ompelin myös pienen tilkkupeiton, johon kirjoin konella Nalle Puhin kavereineen. Neulomusten alle on vielä kirjottu prinsessan nimi. Alapuoli on pehmeää valkoista flanellia, jossa on vaaleanpunaisia sydämiä. Tikkasin peittoa vain vähän, jotta alapuoli pysyy mukavan pehmeänä.


Seuraavakin lahjus, miehen villapaita, on viittä vaille valmis eli kasausta vailla oltuaan viime yön akupunktiossa märkien rättien alla. Kun sain pingotushomman valmiiksi, aloitin myös uuden työn, koska pojasta on tullut tarhan askartelujen jälkeen suuri siilifani ja sain idean täältä tehdä hänelle omat lapaset siilimallilla.

3 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Tosi hieno vauvalahja!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on upea vauvalahja! Tuo tilkkupeitto vasta hieno onkin ja ne kirjotut kuvat siinä! Niin,niin ihanat työt:)Terkuin:Intsu

Stricker kirjoitti...

uhoava: kiitos kehuista, olin itsekkin oikein tyytyväinen tulokseen

intsu: kiitos myöskin sinulle! Kuvat on tehnyt kirjova ompelukone, joten ei niissä nyt niin ihme hommaa ole ollut :-)