keskiviikkona, helmikuuta 06, 2008

Apu-va!

Olen tänään penkonut lankavarastojani oikein urakalla ja yrittänyt epätoivoisesti saada niihin vähän järjestystä. Löysin tosi paljon lankoja, joitten olemassaolosta en enää tiennytkään ... hmm, minullako liian paljon lankaa :-) ?!? Eikä puhuta sitten muuten yhtään mitään kankaista ja muista käsityö- ja askartelutarvikkeista ...

Tällaiset kaksi lankaa löysin, jotka eivät olleet kovin puheliaalla päällä. Vasemmanpuoleinen on tosi paksua epätasaista lankaa, puolet villaa ja loput muovia, puikkosuositus 10-12 ja sitä on 500g ja oikeanpuoleinen on täyttä konepestävää villaa, puikkosuositus 4-4,5 ja sitäkin on 500g. Keksisikö kukaan näille käyttötarkoitusta? Mietin jopa, voisiko lankoja yhdistää samaan työhön, kun värisävy on sama, vaikka ovatkin kovin erinäköisiä ja -paksuisia? Väri on molemmissa aikamoisen rohkea, vaika vihreästä kovasti tykkäänkin. Auttakee pliis! Mun aivot ei toimi, mutta olis kiva saada nämä valmiiksi töiksi.


5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ohuesta neulottu hame, semmoinen kuin Mielityllä tai Jatalla. Ja paksummasta siihen sopiva jakku. Sitten sulla on jakkupuku, joka ei ainakaan ole tätimäinen? ;)

Mari kirjoitti...

Paan ny viä linkin, kun just tuli vastaan yks hamonen: http://jaanamaa.vuodatus.net/blog/1091984

Kristiina kirjoitti...

Hei! Voisitko vinkata missä tuo Opalin tehtaanmyymälä on? Heräsi kiinnostus, jos vaikka sattuisin joskus olemaan sen lähellä, niin olisi kiva pistäytyä. :) Itse olen tällä hetkellä vähän Frankfurtista etelään, mutta saatan matkustella muuallakin täällä ollessani...

Tiitta kirjoitti...

Moi Strickmuhle, jos et muuta langoista keksi, niin Vietnamin lapset kaipaavat aina villasukkia. Taalla on KYLMA!!! Aitini neuloi kesalla laukullisen villasukkia, ne on nyt jaettu vahaosaisille.

Typy kirjoitti...

Täälläpä näytti mukavalta! Tulevalla lomalla syvennyn vielä tarkemmin, mutta suosikkiehini sinut jo lisäsin :-)