maanantaina, helmikuuta 25, 2008

Pikaterveiset

Kiireistä on ollut eikä ole koneelle kerinnyt ja päässytkään. Ensin oli poika taas vaihteeksi viikon sairaana kotona ja nyt on mies ollut sairaslomalla ja sama tahti jatkuukin, joten "konevuorot" ovat jatkossakin kortilla. Säät ovat olleet jo melkeinpä keväisiä ja olen yrittänyt kovasti nauttia auringosta ja linnunlaulusta. Kutistunutkin olen jo kohta 10 voipaketin verran, kiitoksista suurin osa kuuluu mahtaville säille ja sen tuomalle liikuntainnostukselle. Kävin eilen jopa juoksemassakin ja mukavaa oli, vaikka kyllä vielä enimmäkseen aion sauvotella.

Kutonutkin olen jonkin verran ja tässä ensimmäisiä kuvatuksia. Niinkuin jo aiemmin kerroin, olen harrastanut jämälankojen tuhoamista virkkaamalla. Ainojen ja joittenkin tunnistamattomien jämistä syntyi ensin kapea huivi ja niille kaveriksi kämmekkäät. Jos ei nämä värit piristä, ei sitten mikään muukaan :-).

Nämä olivat kaikenlaisia puuvillasekoitteita ja niistä tulikin mukavan rauhallinen huivi, ehkäpä jopa miehiseenkin makuun sopiva.
Valmiina, mutta päättelykeijua odottamassa on kaksikin liiviä ja puikoilla sukat ja taas kerran virkattu kaulaliina. Hamstereitten jälkeen alan tunikahommiin sekä ommellen että kutoen. Mulla on pakkomielle kaikenlaisiin tunikoihin, vaikka epäilen niitten mallina olevan erityisen epäsopivia minun kropalleni. Mutta pakko tehdä ainakin yksi, jolla todistaa itselleen epäsopivuus :-).

Kiitos Marille muuten luovista ehdotuksista edellisten lankojen käyttötarkoituksen suhteen. Lankojen löytämisen jälkeen säät ovat muuttuneet niin täysin, että piilotan langat johonkin talvilankajemmaan ja mietin sitten ensi talvena uudelleen käyttötarkoitusta. Nyt himottavat kesäisemmät langat ja mallit.

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Tosi kivat värit tuossa toisessa - "miehisemmässä" - kaulahuivissa! Voisivat sopia monenlaisen takin, ainakin tummemman sävyisen, kanssa hauskasti:)

Tiitta kirjoitti...

Atsiuh, sairasrumba taallakin. Joulukuussa viikko flunssaa ja aanihuulten tulehdus, tammikuussa kunnon vatsurit, nyt helmikuussa taas flunssa. Mitahan loppukevaaksi keksisin? Liekohan silla mitaan vaikutusta, etta Hanoi on luokiteltu Aasian 4 saastuneimman kaupunkin joukkoon. Ihokin on huomannut sen. Katsopa muuten yhta hienoa kuvaa blogistani, jos et ole vahaan aikaan kaynyt...