torstaina, elokuuta 18, 2005

Ai äm bäck eli selkä...

... ja varastot lisääntyivät vain vaivaisella noin kuudella kilolla Novitan lankoja :-). Korian tehtaanmyymälässä sattui olemaan hyvä pussilankahetki ja minä sekosin täysin, ostin kokonaisen ostoskärryllisen lankoja, Nallea, Ainoa yms. Ihana paikka! Ja kudottua sain vain yhdet lastensukat kokoa 25 ja yhden kuviosukan itselleni. Säät olivat aivan syvältä ja pienelle miehelle oli keksittävä koko ajan äksöniä, joten kutomisesta ei tullut oikein mitään :-(. Kuka oli vienyt ne mun tilaamani hyvät säät, *mur mur murisee vihaisena* ?!? Tässä vain lyhyt päivitys ja lisää seuraa kun kerkiän kuvata lankoja ja purkaa laukut.

6 kommenttia:

sirpale kirjoitti...

Harmi että teille sattui huonot säät kun täällä muuten on ollut koko kesä aurinkoa ja lämmintä.

Siniset Silmukat kirjoitti...

Iiiihanan paljon lankaa!

Katja kirjoitti...

Vuoroin vieraissa =). Kiva blogi, hienoja töitä!

Pirjoliisa kirjoitti...

Hei sä olit väärässä paikassa:) Meillä täällä Vaasassa on ollu suht koht hyvä koko kesä. Sateita on ollut lähinnä öisin. Mutta tämähän onkin Suomen aurinkoisin kaupunki ;]

Anonyymi kirjoitti...

Nice looking blog - did you customize the template? Thanks from Dansko
Shoes
girl

Stricker kirjoitti...

Sirpale: juu, sitä kyllä kirottiinkin, kun toisella mökilläkin oli koko kesän ollut hyvää ja samana päivänä kun sinne mentiin, alkoivat sateet ja sää lämpeni heti kun lähdettiin kotimatkalle. Tuuri oli siis enemmän kuin huono :-(.

Siniset silmukat: on kyllä kiva kasa, siinä voisi melkein uida :-).

Kvilla: kiva kun kävit, tule toistekkin!

Pirjoliisa: Voi vitsi, oltais tultu vaikka Vaasaan, jos se olis parantanut kelejä. Kyllä se on Suomikin sitten iso maa voissa sääasioissa.

Ja mitä ihmeen roskakommentointia blogeissa on alkanut tulemaan?!?