tiistaina, elokuuta 02, 2005

Pikapäivitys

Vielä pikainen päivitys valmistuneitten töitten osalta. Pörröhuivi valmistui tosi nopeasti isoilla puikoilla. Ajattelin kyllä etukäteen, että voikohan sitä pitää ollenkaan, mutta valmiina se kyllä näyttää ihan kivalta. Varsinkin voisin kuvitella sen sopivan hyvin minun alennusmyynnistä ostamaani mustaan takkiin, jossa on oranssin värisiä koristeita. Eiköhän se asu ainakin hiekkalaatikon reunalle tai maitokauppaan käy.


Pörröhuivi epämääräisistä langoista numeron 7 puikoilla ainaoikeaa. Posted by Picasa

Siihen päättyivätkin sitten heinäkuun tuotokset, kun sneakersukkia en enää saanut valmiiksi. Kuukauden saalis kuitenkin 933g lankaa tuhottuna ja 6 valmista työtä, joista yksi pari sukkia. Ja kun keskeneräisiä töitä on vieläkin 5 kpl, joista suuri osa tässä kuussa aloitettuja, ovat puikot heiluneet ihan mukavasti :-).

Elokuun ensimmäiseksi merkinnäksi tulevat sitten ne sneakersukat, jotka valmistuivat eilen illalla elokuvaa katsoessa, oli muuten Interview with the vampire, joka katsottiin vaikka kuinka monennen kerran ja todettiin taas loistavaksi taideteokseksi.


Sneakerssukat koko 41.
Lanka: Real Strumpf- & Sportgarn
Puikot: 2,5
Malli: tuttu ja turvallinen :-)  Posted by Picasa

Nyt olen sitten vihdoinkin lomalla, poissa netistä ja Suomen alennuslankahyllyjen kimpussa pari viikkoa :-). Kaikki sadepilvet voi aivan vapaasti lähettää Keski-Euroopan suuntaan ja aurinkoa tilataan koko kahdeksi viikoksi Keski-Suomeen. Ja itikat ja paarmat voisi lähettää vaikka Siperiaan, koska tuo meidän pieni mies ei ole tavannut niitä vielä koskaan, enkä usko, että tapaamisesta tulee kovin mukavaa, auts :-o. Antakaahan puikkojen kilistä!

2 kommenttia:

mursuliina kirjoitti...

apua! oot tuhonnut kilon lankaa kuukaudessa. mä hämmennyn..... se on aika monta silmukkaa :)

Kati kirjoitti...

Väkerrän blogi muutti! Nyt mut löytää täältä: http://rakkaudellakati.blogs.fi