maanantaina, elokuuta 29, 2005

Viimeistelyviikot

Minäkin lähden mukaan Kristelin alkaneeksi julistamiin Viimeistelyviikkoihin, jolloin on tarkoitus saada valmiiksi keskeeräisiä töitä. Ja uusia ei saa aloittaa, ennen kuin on saanut vähintään kaksi UFOa valmiiksi. Olen jo tavallaan aloittanutkin viikot, koska haluan neulontakoriani tyhjemmäksi isoja töitä varten, mutta nyt sitten muitten kannustamana viralliseen UFO-jahtiin!

Keskeneräisinä ovat (vanhimmasta päästä lueteltuna):
-hierontasukat minulle (1 valmis, toinen aloittamatta)
-UFO-toppi/hiekkalaatikkotoppiII, joka muotoutuukin lyhythihaiseksi puseroksi (vartalo-osa tuli viikonloppuna valmiiksi ja ensimmäinen hiha puikoilla)
-Baltikum-sukat (1 valmis ja toinen juuri aloitettu)
-poncho FifiII-mallista (ensimmäinen mallikuvio tehty)
-sininen virkattu reppu (viitisen senttiä tehty pohjan jälkeen)
-hyshys-sukka (ensimmäinen aloitettu)
-pehmopupu (jalkaosa valmis)
Kuvia laittelen sitä mukaan kun valmistuvat.

Lisäksi on tehty jo mallitilkku Rogueta varten sinisestä Samoksesta ja osui kerralla nappiin. Nyt vaan sitten keskeneräisiä valmiiksi ja sitten ison urakan kimppuun. Korialta löytämiini luonnonvalkoisiin Nalle-lankoihin löysin vanhoista varastoistani mallin ja samoin keksin 7 veljestä-jämilleni jostain ikivanhasta lehdestä mallin. Muillekin paitalangoille (ainakin yhteen miehen paitaan, kolmeen naisten paitaan ja lukemattomaan määrään lasten paitoja) on ajatuksia muhimassa, mutta sitä täydellistä mallia vielä etsitään.

Olen lähdössä mukaan syyskuun puolivälissä alkavaan PonchoKAL:iin, ja suunnittelen yhdistäväni Novitan Ainoon jotain ihan muuta lankaa koristeeksi. Tällä hetkellä suurin suosikki on Isoveli, mutta lankavarastojen tarkastus on vielä käynnissä. Mallikin on muhimassa, mutta vielä ei ole se lopullinen muoto valmis. Todennäköisesti tulen yhdistämään jotain valmiita malleja ja oman pään tuotoksia mutu-tuntumalla.

Tällä viikolla urakkaa riittää pienenlle miehelle pieniksi jääneiden vaatteitten lajittelussa ja silittämisessä lauantain lastentarvikekirpputoria varten. Minulla on sinne pöytä varattuna ja tarkoitus olisi saada vähän tilaa vintille. Viikonlopun kirppiskierros toi muuten taloon taas mm. kamalan määrän Duploja, pussillisen pyöröpuikkoja ja kuutisen kerää mustaa mohairlankaa. Ja jätin urheasti banaanilaatikollisen mummon lankaperintöjä puikkoineen jollekin muulle neulojalle ostettavaksi ... tosin vähän kyllä harmitti jälkeenpäin :-). Mohairistä tulee varmaankin vihdoinkin minulle se ikioma Fifi.

Neulelehtiä olen ostellut kuin viimeistä päivää, kun kaikki syksyn uutuudet ovat tulleet lehtikioskiin. Sitä minun himoitsemaani sukkalehteä en ole löytänyt vieläkään, mutta saman lehden ponchoextra kyllä vähän lohdutti :-). Nyt odottelen sitten Martinan Bastel-und Hobbykiste:n postimaksutonta päivää, ja jos en ole siihen mennessä löytänyt lehteä, tilaan sen sieltä, kun täytyy joka tapauksessa tilata sieltä yksi vanha sukkalehti, jossa on yksi ihan setti neulottavaksi pienelle miehelle.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

moro ystäväinen! mikä on poncho kal?...mäkin taidan mennä tästä penkoon ufoja et jos sun ja muutaman muun innoittamana aloittais viimeistelyviikon(t)...
-pirre-

Stricker kirjoitti...

PonchoKnitalong eli kimppaponchoneulontaa :-). Handarbeitsclubin puitteissa järjestettävä juttu. Joo, laitetaan vaan kutomisnyssyköitä vähemmäksi, niin saadaan aloittaa paaaaaljon uusi töitä. Seuraavassa tarttenkin ehkä sun apua, kun sullahan on Rogue ollut jo tekeillä jonkin aikaa ... ei meinaan tuo kutomislontoo vieläkään ole kovin vahva :-(.

Anonyymi kirjoitti...

Good design!
[url=http://kuswtnsq.com/xdlu/geyr.html]My homepage[/url] | [url=http://yzyppmqd.com/hbsx/xyce.html]Cool site[/url]

Anonyymi kirjoitti...

Great work!
My homepage | Please visit

Anonyymi kirjoitti...

Good design!
http://kuswtnsq.com/xdlu/geyr.html | http://yxpccdhf.com/uhir/uexi.html