torstaina, syyskuuta 01, 2005

Viimeistelyä osa1

Nyt on sitten viimeistelyviikot aloitettu hienosti ja isoin työ viimeistelty ja kuvattu. Koska syksyn tuoksua on jo ilmassa ja tänä kesänä tuli jo tehtyä toppi poikineen, päätin muuntaa UFO-topin lyhythihaiseksi neulepuseroksi. Ja siitä tulikin oikein hyvin sopiva ja muutenkin aivan varmasti pidettävä.


UFO-topista UFO-puseroksi
Koko: S
Lanka: itsekeritty; kaksi säiettä mustaa sekoitelankaa, yksi säie pinkkiä Finlaysonin puuvillalankaa ja yksi säie Finlaysonin lilaa puuvillalankaa
Puikkokoko: 3
Malli: Annika Easystrick 3, 1/05 (useasta ohjeesta yhdisteltynä silmukkamäärät ja kavennusten paikat)  Posted by Picasa

Seuraavatkin tyot ovat edistyneet ja valmista tulee varmaan pian. Roguen aloittaminen kutkuttelee jo kovasti, vaikka edelleenkin mietin, saankohan englanninkielisestä ohjeesta koskaan valmista.

Ja kyllä nämä neuleyhteisöt blogeineen ja forumeineen ovat hyviä! Olin löytänyt muka täydellisen ohjeen 7 veljestä-jämilleni, kunnes luin jostain blogista tai foorumista, että nykyisin kerät ovat entisen 150g:n sijaan 100g:sia. Olisipa tullut kurja yllätys, kun olisin huomannut sen vasta puolessa välissä neuletta. Eli taas menee uusiksi suunnitelmat jämien suhteen.

Elokuun lankamääärä jäi kyllä tosi pieneksi loman takia, mutta lupaan parantaa tapani. Hämmästytti kyllä kovasti taas tuo oma tilastointi, kun totesin saaneeni tänä vuonna kaikenkaikkiaan 42 työtä valmiiksi, joista 18 paria sukkia! Missäköhän ne kaikki työt ovat, koska ei täällä vielä kaikki nurkatkaan ole täynnä sukkia :-). Aika paljon on kyllä tullut lahjoiteltua noita juttuja, mutta kyllä toppeja on jo aikalailla kaapit täynnä.

5 kommenttia:

neuloja kirjoitti...

Kaikki 7-veljestä lankakerät mitä minä olen viime aikoina nähnyt ja ostanut, ovat olleet 150-grammaisia. En ole kuullutkaan että olisivat muuttaneet painoaan.

Meeri kirjoitti...

Siis ennen olivat 100g ja nykyään 150g. Näinpäin, ei toisinpäin :)

Carita kirjoitti...

Ihanan värinen pusero!

Villapallo kirjoitti...

Joo, 7 veljekset on aika kauan jo olleet 150g kerissä, mutta ennen kyllä olivat 100 g keriä. En muista yhtään milloin muutos on tapahtunut...

Stricker kirjoitti...

Neuloja, Johanna ja Villapallo: no niin tietenkin, ne mun kerät on ikivanhoja, joskus 90-luvulla ostettuja ja vielä niitä 100-grammaisia, valitettavasti.

Carita: kiitos, mä olen väreihin myös oikein tyytyväinen ja tiedän käyttäväni puseroa.