maanantaina, syyskuuta 12, 2005

Viimeistelyä osa3 ja huovutusmaniaa

Valmisteluviikkojen viikonlopun tulos ovat tylsät, mutta niin käytännölliset pienet saapassukat. Ja niinkuin tarkkaavaiset bloginlukijat huomaavat, tein pari viikkoa sitten juuri samanlaiste yhtä kokoa pienempänä, mutta täytyyhän kasvavalle nuorelle miehelle olla seuraavakin koko valmiina. Ja kavereillakin on paljon tuonkokoisia pikkujalkoja kotona, jotehn ne saattavat myös päätyä pukinkonttiin.


Lastensukat koko 26
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 3
Perusmalli Posted by Picasa

Jouduin myös poikkeamaan viimesitelyviikkojen oikeista säännöistä, koska sukkien valmistuttua minulla ei ollut enää elokuvaneuletta siihen pimeäneulomiseen. Oli pakko aloittaa jämäsukat 7 veljeksestä ja ebaylangasta. Pimeäneulominen alkaa muuten sujua ihan hyvin ja vaikeissa kohdissa laitan pienen valon päälle ja seinään käännettynä niin, että se häiritsee elokuvanautintoa mahdollisimman vähän.

Nimda-liivi etenee ja takakappale on ihan pian valmis. Olin vaan sen verran tyhmä, etten tajunnut ohjetta oikein, mutta onneksi suunnittelija oli ystävällinen ja vastasi minun kysymyksiini nopeasti ja selvitti ongelmakohdan.

Lauantaina haimme minun ebayostokseni ja kyllä olikin ihania huovutusjuttuja! Kämppä oli täynnä erilaisia huovutusvilloja ja talon rouvan tekemiä huovutustöitä. Olisin voinut ostaa sata kiloa erilaisia huovutuslankoja ja -villoja. Tyydyin kuitenkin ostamiini 300g:aan kirjavaa Space-lankaa (tässäkin olisi ollut 4 eri väriä tarjolla, mm. ihana pinkkipastelli), 500g:aan erivärisiä huovutusvilloja ja 200ml:aan latexnestettä, jota voidaan laittaa pensselillä sukkien ja tossujen pohjiin jarruiksi. Huovutusta haluaisin päästä kokeilemaan heti, mutta on pakko saada ensin ainakin tuo liivi valmiiksi. Mutta jo pelkkä lankojen ja villojen katseleminenkin on nautinto!


Huovutuskamaa! Posted by Picasa

5 kommenttia:

mursuliina kirjoitti...

eihän noin ihanista huovutusvillakikareista raaski edes tehdä mitään :)

Stricker kirjoitti...

Mursuliini: Joo, näin se vähän on, mutta ainahan sitä villaa voi ostaa sitten lisää, kun osa väreistä on käytetty :-)

Stricker kirjoitti...

Äh, eikun MursuliinA, taas oli sormet liian nopeat eikä muistanut lukea ennen lähettämistä :-(.

Katja kirjoitti...

Ihania värejä! Onko noille jo suunitelmat valmiina?

Stricker kirjoitti...

Katja: Suunnitelmia ei ole oikeastaan valmiina. Villoja käytän varmaan neulahuovutuskoristeina ja kokeilen märkähuovuttaa jotain pientä. Langat käytän ehkä koristeiksi joihinkin talvijuttuihin tai kokeilen huivin tekoa.