keskiviikkona, marraskuuta 30, 2005

Olen bäck ja kiitos

Kiitos kaikille jaksamista ja voimia toivottaneille! Stressi on vähän helpottanut ja joululahjatehdaskin pyörii, joten nyt kerkiän välillä bloggaamaankin. Huomasin myös, että tekee hyvää välillä olla vähän vähemmän tässä koneella ja tehdä muitakin juttuja ... joo, on mulla ihan elämäkin :-).

Pieni mies on elämänsä ensimmäisessä korvatulehduksessa, mutta vielä ainakin niin lievässä, ettei antibiootteja tarvita. On homeopaattisia lääkkeitä, nenätippoja, sipulikääreitä ja kipuun myös varalle puuduttavia tippoja. Ja onneksi poika saa nukuttua tosi hyvin ja tekeekin sitä n. 16-17 tuntia vuorokaudessa. Vähän surkeana pieni nuhanenä kuitenkin on ja vaatii hereilläollessaan runsaasti sylihoitoa ja DVD-elokuvia. Onneksi ei ole muita menemisiä ja kiireitä ja mieskin työmatkalla, joten voin omistautua kokonaan sairaanhoitajan uralle.

Joululahjatehdas on ollut minun epäilyistäni huolimatta hyvin toimiva ja suunnilleen puolet alkaa olla valmiina. Kuvia seuraa myöhemmin, kun saan niitä otettua. Olen huovutellut, virkannut ja kutonut ja askarteluakin taitaa olla luvassa. Joulukortteja olen tehnyt myös pienen miehen kanssa.

Lankaa en ole ostanut koko langanostolakon aikana ja olen itsestäni aika ylpeä! Ennen joulua tulee kyllä vielä suuri houkutus, kun menen yhteen sukankutojien paratiisikauppaan ostamaan hyvälle nettiystävälleni lankoja. Lankaa on kulunut tässä kuussa yllättävän paljon ja taidan päästä aika lähelle 1,5 kiloa, joka on kyllä uusi ennätys. No, jätti-isoilla puikoilla tosi paksua kutoessa tulee kyllä äkkiä niitä grammojakin kasaan :-). Ja hei, Rogue ei ole muuten vieläkään laskelmissa mukana, koska ei ole vieläkään edistynyt viimeistelyvaiheessa. Taidan jättää sen suosiolla joulun pyhien hommaksi.

Nyt taas kutimien pariin ja opettelemaan i-cordin tekoa. Kuvia ja tarkempaa selvitystä joululahjatehtaan tuotoksista seuraa lähiaikoina.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Puikot ovat suihkineet reippaasti!

Terkuin Paula

KirsiÄr kirjoitti...

Kiva kun olet jälleen online. Blogitauko on varmaan silloin tällöin paikallaan. Aina ei voi olla tasaisen innostunut. Mutta tuottelias olet ollut.

pirre kirjoitti...

heip!
olenkin jo odotellut comebackiasi!
...ja jään innolla odottamaan kuvia. pikaista paranemista pikkumiehelle.

DistantKnitter kirjoitti...

Sain tänään päivitykset viesteistäsi, ensin luki, että olet takaisin ja sen jälkeen kerrottiin tauosta. Piti oikein hetki miettiä!

Bloggailu on kivaa kohtuullisesti annosteltuna, ja olemme varmasti iloisia harvemmistakin päivityksistäsi! Onhan se elämä oltava, jotta on mistä blogata!

RAUHAISAA joulun odotusta!

Carita kirjoitti...

Tervetuloa takaisin ! Korvatulehdukset on tosi kurja, toivottavasti pikkumies paranee pian.

Kristel kirjoitti...

Tervetuloa takaisin. :) Kiva että stressi hellittää!