keskiviikkona, marraskuuta 09, 2005

Valmiita asusteita ja paketti

Vihdoinkin vähän näytettävää. Rogue odottaa edelleenkin pingottamista ja kokoonkursimista, mutta se saa hetken levätä, koska en ole vieläkään saanut vetoketjua siihen. Kävimme eilen ja tänään kolkuttelemassa paikallisessa kangas- ja lankakaupassa, mutta liike on sairastamisen takia kiini :-(. No, eipä tuolla ole kiirettä.

Miehen synttärisetti valmistui viimeistä sukanpuolikasta lukuunottamatta ennen syntymäpäivää ja loppukin saman päivänä. Setti oli mieluinen, mutta pipo ja kynsikkäät menevät uusiksi ... jota kyllä osasin jo arvaillakin :-). Tein jonkun valmiin ohjeen mukaan kynsikkäät ja jo tehdessä mietin, olisivatko sormiosat riittävän isot, mutta koska en halunnut pilata yllätystä, tein ne loppuun. Tuo ei ole kyllä suuri ongelma, koska veljelläni on pienemmät kädet, joten ne menevät pukin konttiin ja mies saa uudet. Ja pipo menee samaan pakettiin ja mies saa kaksinkertaisesta Nallesta samanlaisen, mutta vähän korkeamman pipon, koska mies haluaa siihen kaksinkertaisen käänteen. Pipo onkin edistynyt jo kavennuksiin asti, vaikka kaksinkertaisella langalla ja tiukempaan kudotun tekeminen onkin käsille aika rankkaa hommaa.

Muut joululahjaprojektit ovat edelleen mietintäasteella, ja pohdinkin kovasti alkaisinko pannulappu-, huivi- vai huovutustehtailuun. Huovutuksella aion tehdä ainakin jotain, vaikka en vielä tarkkaan tiedäkkään mitä. Ehkä kokeilen jotain lapasia. Wavy-huivia olen ajatellut kokeilla jo kauan, ja sellainenkin saattaa löytyä jonkun paketista.

Mies muuten tilasi täältä jotain kivaa pojalle. Ja mukana on lankaa ja todennäköisesti monia harmaita hiuksia minulle :-).

Ei kommentteja: