torstaina, marraskuuta 03, 2005

Sukkavaihtosukat ja lakko

Hyvää kannattaa odottaa ja tällä kertaa se on todellakin enemmän kuin totta. Minun parini oli KatiKati ja sukat ovat aivan ihanat! Eikä minulla ole koskaan ollut sukkia ilman kantapäätä ja nämähän ovat iiiiiihanat! Ja passaavat kuin nakutetut! Kiitos Kati! Malli on myös tosi kaunis ja sitä täytyykin tutkailla vähän tarkemminkin :-). Ja tietenkin kiitos myös Distant Knitter, kun järjestit tämän kivan suomalaisen sukkavaihdon! Hauskaa oli!
 


Olen muuten syvästi ja vakavasti tarkastellut lankavarastojani ja lueskellut blogistani lankahamstraamistani tältä vuodelta. Tilanne on todella paha ja vakava :-(. Keväällä laskiessani lankavarastoja pääsin tulokseen vähän yli 30 kiloa lankoja, virkkauslangat mukaanluettuina. Jo silloin pidin varastoani isona. Tämän vuoden aikana olen ostanut kirpputoreilta yli 30 kg lankaa! Ja tietenkin blogini uskolliset lukijat muistavat Korian saaliini, joka oli reilut 5,6 kiloa. Ebaysta olen myös tilannut ainakin kerran, tuloksena kilokaupalla lankaa, nettitilauksiakin on muistaakseni muutama ja kyllähän niitä keriä aina välillä ihan noinkin vain kaupoista on tullut, vaikka se kyllä minun tapauksessani on aika vähäistä. Ja ihan viime aikoina sain äitini Seiskan jämät, vaihtopaketin Suomesta ja Neulova ystäväni tulee muistamaan minua vielä pehmeällä paketilla. Ja kutonut olen Rogue mukaanluettuna noin kahdeksan kiloa lankaa, joten varasto on aivan liian iso. Piste. Joten on pakko todeta, että nyt on ihan oikeasti sen LANGANOSTOLAKON aika! Ja se alkaa nyt ja loppuu kirpputorikauden alkamiseen keväällä. Enempään en varmaankaan pysty, koska en yksinkertaisesti voi kieltäytyä halvoista kirpputorilangoista :-).

Jos vain jaksan ja kerkiän, yritän laskea vielä tarkkaan varastoni koon ihan vain itseäni pelästyttääkseni. Ja voisihan sen vaikka laittaa sitten tietokoneellekin oikein hienoon taulukkomuotoon. Mutta tähän on varmastikin aikaa vasta joulun jälkeen, todennäköisesti vasta ensi vuonna, koska nyt alkaa joululahjasavotta. Tai siis heti, kun se Rogue on valmis neulonnallisilta osiltaan. Posted by Picasa

3 kommenttia:

pirre kirjoitti...

hihihi...älä hätäänny ystävä kallis. meikäläinen lopetti lankojen laskemisen ja taulukoinnin siihen kun vasta murto-osan lajiteltuani pääsin kaksinumeroiseen lukuun (ennen pilkkua ;o) ).

Kati E kirjoitti...

Kiva kun tykkäät. Mä pohdin tosi pitkään et millaset tekisin. Ja sitten mietin, että nuo "unisukat" olis kivat ja punaiset kuin kotoiset pihlajanmarjat.

(Btw, mä unohdin mainita, että ovat sitä uutta seiskaveikan punaraitaa.)

DistantKnitter kirjoitti...

Upeat sukat!