perjantaina, heinäkuuta 20, 2007

Mitä on tapahtunut..

... sitten viimeisen bloggauskerran pari viikkoa sitten.
-sairastettu (minä: tavallisen flunssan päälle joku bakteeritulehdus, joka taltutettiin penisilliinillä)
-pakkailtu muuttolaatikoita
-vietetty 4vee-synttäreitä (arvatkaas kenen ? :-) )
-vietetty nimipäiviä (minä: tosin ei niitä kyllä juhlittu, mutta onnitteluja kyllä tuli paljon)
-oltu liikaa auringossa (minä: mieletön aurinkoihottuma iski koko kroppaan! Aijai kun kutittaa!)
-vietetty jumpparyhmän kauden päättäjäisiä (minä: tulin viime yönä omalla autolla kotiin klo 24 ja nyt kyllä väsyttäisi)

Siinä nyt isoimmat tapahtumat pääpiirteissään. Nyt odottelen ensimmäisen muuttofirman pomoa katselemaan meidän roinamäärää ja tekemään hintatarjousta muutosta. On muuten nyt jo yli puoli tuntia myöhässä, murmur :-(.

Lahjottukin minua on kovasti ja se kyllä on aina kivaa. Ensimmäisenä saapui rakkaalta ystävältäni Pirreltä pullea paketti täynnä ihanuuksia. Kuvasta puuttuu Moda, joka hyppäsi myöhempään kuvaan. Me vaihtelemme epäsäännöllisen säännöllisesti jämä- ja muita lankoja, jotka ei meille puhu mitään kivoja, ja jotka yleensä puhuvat toiselle osapuolelle paljon enemmän. Kiitos ystäväiseni! Nauhalankojen pään menoksi on jo suunnitelmia ja muutkin jo kuiskailevat kovasti .Huopaset joutuvat odottamaan vähän talvisempaa säätä, mutta nekin kyllä huutelevat jo aika paljon.


Viime viikkojen lehtikatsaus näyttää tältä: Novita tuli sieltä itsestään (vahingossa tai hyvityksenä minun marmatuksestani), Moda Pirreltä, Kauneimmat Käsityöt äidiltä synttärilahjan kylkiäisenä ja sukkalehti ihan omaostamana. Kaikissa oli kivoja juttuja, tosin suomalaiset lehdet pitää keritä vielä lukemaan toiseen kertaan, kun en viime viikkojen hässäkässä niitä kerinnyt kunnolla lukea.

Ihan itse ostin taas näitä halpoja mikrokuitumuovilankoja, kun ne ovat niin ihanan pehmeitä ja mukavia käyttää. Vihreää on lyhythihaisen verran ja oranssia topin verran ja toppi pääsikin heti puikoille IK:n Summertime Tunicin ohjeella.
Anoppi toi vielä kirppislöytönä kasan puikkoja kaikissa eri variaatioissa ja outoja tokkia joihinkin ihmeellisiin Kelim-töihin tarkoitettua lankaa. Olisikohan jotain matto- tai seinävaatteisiin tarkoitettua. Värit ovat kivat ja taidan kutoa niistä jotain pientä. Tuntuisi olevan suurelta osalta villaa, joten huovutuskin saattaisi onnistua, mutta täytyy vielä tehdä huovutustesti.
Kutomisrintamalla on ollut kiireitten ja sairastamisen takia aika hiljaista. Taisin olla jopa kolme päivää täysin ilman puikkoja, joten voitte kyllä uskoa, että olin kunnolla kipeä! Kaksi sukkaparia on toisen sukan puolivälissä menossa, toppi vasta aloitettu ja MS3 -huivi odottaa seuraavaa ohjetta. Jonkun virkkaustyön aloittamista harkitsen, mutta en ole vielä kerinnyt penkoa lankavarastoja ja päättää, mitä tekisin.

Se hyvä puoli sairastamisessa oli, että koska en kurkkukivun takia voinut kunnolla syödä ja juoda, tippui paino pari kiloa ja nyt ovat tämän kesän housut löysiä :-). Tästä voi hyvin jatkaa tiputtamista edelleenkin, mutta ensin kyllä täytyy mennä kaivelemaan kaapista pienempiä housuja, joita kyllä riittää vielä aika montaa eri kokoa. Kunto kyllä meni ihan pohjalukemiin ja eilisellä ensimmäisellä sauvalenkillä painoivat jalat tonnin ja tahti oli tosi hidas ... ja lihakset tänään jumissa. Mutta kyllä se siitä taas alkaa sujua, kun pääsee taas arkeen kiinni.

Ei kommentteja: