maanantaina, marraskuuta 26, 2007

Kuvaton välipala

Juu, olis kiva, kun kerkiäsi blogata, mutta viimeinen reilu viikko on mennyt aika kiireessä, kun poitsu päätti alkaa sairastamaan ja oli koko viime viikon pois tarhasta, jolloin minä en tietenkään kerkiä tekemään mitään. Sairastus kruunautui lauantaina, kun poitsu alkoi valittamaan korvaansa ja vajaassa puolessa tunnissa kivut yltyivät niin, että poika itki ja huusi suoraa huutoa. Onneksi päästiin aika pian päivystykseen ja saatiin hevoskuuri päivystävästä apteekista ja jo parissa tunnissa poika oli melkein entisensä ja pääsi jopa tänään tarhaankin. Mieskin on ihan tautinen ja mullakin kaikertelee kurkussa, mutta mulla ei ole aikaa nyt sairastaa.

Tänään olen juossut kaupoissa kuin viimeistä päivää, kun huomenna on tarhan askarteluilta ja näin tänään ensimmäistä kertaa, mitä tehdään ja mitä pitäisi siihen mennessä hankkia. Sain suunnilleen samannäköisiä juttuja ja poikakin hyväksyi juuri ja juuri ostokset, vaikkeivat ne ihan samoja olleetkaan, hän nääs kun on varannut tuloksen jo itselleen.

Joululahjatehdas pyörii ja tulostakin syntyy, mutta kovin kamalasti en vielä uskalla täällä juttuja esitellä, kun tontut käy kurkkimassa kuitenkin :-). Eikä ne vielä kuvauskunnossa olekkaan, kun viimeistelykeiju on lomalla ja kamerapoikakin kadoksissa.

Lumikin on taas maassa, tosin lämpötila sen verran korkealla, että tuskin tätä iloa tälläkään kertaa kovin kauaksi aikaa riittää.

Joululahjatoivomuksia mietittiin eilen, kun poika halusi kirjoittaa joulupukille. Pojan toivomukset olivat yksinkertaisia: ota kaupan lelukatalooki, merkkaa siitä kynällä kaikki lelut, jotka eivät ole tytöille, ja halua ne :-)! Vanhemmat voisivat ottaa remppamiehen alakertaan touhuamaan ja minä ihan yksin itselleni voisin ottaa kuumaakin kuumemman teoksen , jonka tuloa odotetaan edelleenkin neulontapiireissä kuin kuuta nousevaa. Taitaa olla yhden jos toisenkin neulojan toivelistalla ja varmaan aika monen kuusen alla tänä vuonna :-).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Biomedin Biozink pilleri päivässä kun meinaa iskea räkätauti. Siis aikuiselle, minulla auttaa vai liekö henkinenapu.
Sinunko sivuillasi oli nauhamylly? Metsästelen nyt missä olen sellaisen lukenut?
Mukavaa itsenäisyyspäivää toivoo Salomea/vuodatus