torstaina, marraskuuta 15, 2007

Lehtikatsaus

Minun on pitänyt jo kauan laittaa juttua viime aikojen lehdistä. Mies toi työmatkalta tämän ensimmäisen kasan ja valitti kovasti, miten minun harrastukseni on kallis. No kyllähän se kalliiksi tulee, kun ostaa melkein kaikki lehdet kerralla, mitä minun listassani mahdollisista haluttavista oli mainittu :-). Olin kyllä kovasti kiitollinen lahjuksista ja niitä olikin kiva lueskella salmiakkia syöden.
Interweave Crochetin makuun en ole oikein vielä päässyt ja olisinkin ottanut mieluummin sen neulovan siskon, mutta sen olivat ahkerat neulojat jo tyhjentäneet hyllystä. Luulen kuitenkin, että tästäkin pääsee joku päivä joku malli puikoille, kun taas saan virkkausvaihteen päälle. Modasta on jo vinopitsijutut merkattu tekojonoon, SK:sta haluaisin ehdottomasti kokeilla Maddaleenan ihania mohairunelmia ja molemmissa Kauneimmat Käsityöt -lehdissäkin oli paljon hyviä juttuja ja monta hiirenkorvaa koristuksenaan.

Eilen löysin tällaisen lehden, jota oli mainostettu saman lehden jossain muussa numerossa. Avasin lehden vähän siihen malliin, että ei tässä varmaan mitään kivaa ole eikä tätä tarvitse ostaa, mutta sivu sivulta ihastuin aina vaan enemmän ja enemmän. Mallit ovat yleisilmeeltään melko pelkistettyjä ja yksinkertaisia, muttausein niissä on joku kiva juju, joka erottaa ne massasta. Paljon on käytetty Elfin lankaa, jota minullakin on 500 g odottamassa varastossa ja joku lehden malleista pääseekin kohta puikoille. Ehdottomasti minun näköiseni neulelehti, vaikken kai ihan oikeasti lehden tarkoitettuun ikäryhmään vielä kuulukkaan ... ainakana en ole vielä yhtään harmaata hiusta löytänyt :-). Kaiken kaikkiaan tykkään Annika-lehdestä ja siitä on tullut tänä vuonna kivoja erikoisnumeroita.

Ei kommentteja: