lauantaina, heinäkuuta 05, 2008

Komeetta lentää

Tulihan taas tauko bloggaamiseen. Tauti oli oikea kesäflunssien äiti ja vieläkin on olo vähän räkäinen eikä vielä täysikuntoinen ja kolmas viikko jo menossa. Jalkapallon seuraaminen meinasi ottaa koville, kun ei kerinnyt nukkumaan kunnon yöunia, joten olin todella onnellinen, kun EM-kisat loppuivat. Mies asensi koneelle tuliketun ja ihan hyvältä tämä tuntuu IE:iin verrattuna, vaikka muutaman huonomman asian olenkin juo huomannut. Ainakin tämä tuntuu nopeammalta ja Blogilistakin tuntuu toimivan paremmin. Käsitöitä on valmistunut muutama ja ensimmäisinä esittelyssä Komeetta-sukat.

Komet-sukat
Malli: Yahoon SockenKreativListe
Lanka: Regia
Puikot 2,5
Koko: reilu 39
Mukava malli, jonka aloitin jo heti sen ilmestyttyä alkuvuodesta, mutta sukat jäivät valitettavasti muitten töitten alle ufoutumaan. Viime viikolla päätin saada valmiiksi ja kivat näistä tulikin. Taisin tehdä ihan kokonaan mallin mukaan.

Tavalliset itsekoolatut melko lyhytvartiset sukat ja koko 40.

Regian PomPon-langasta lyhyet sniikkerit. hennoin ostaa vain yhden kerän ja aloitin nämä varpaista ja kudoin molempia sukkia yhtä aikaa. Hauskaa lankaa, vaikkakin vähän hankalaa kutoa. Koko 40.
Totesin, että tarvitsen aivan välttämättä uusia sniikkereitä itselleni ja kaivoin sukkalankajämäni esiin. Ensimmäisenä pääsi tämä iloisen kirjava lanka puikoille, kavereita seuraa.

Kaivoin myös erään vanhimmista UFOistani pölykerroksen alta esiin ja siitä syntyi oikein mukava kesäinen reppu vaikka farkkusortsien kanssa käytettäväksi. Virkkasin ihan hatusta ja hyvä tuli.

Keskeneräisiä töitä tuntuu edelleenkin olevan ainakin miljoona ja uusia tekisi mieli aloittaa ainakin toinen samanmoinen määrä, mutta yritän hillitä mieltäni, varsinkin kun uusi Ullakin on ilmestymässä varmaankin huomenna. Minun vastaremontoidun käsityöhuoneeni organisoiminen alkaa olla loppusuoralla ja viimeiset laatikot ovat enää purkamatta. Kyllä on ollut ihana järjestää lankoja ja kankaita hyllyihin monen laatikkovuoden jälkeen. Kohta kelpaakin sitten ommella ja touhuta hyvin järjestellyssä huoneessa.

Ei kommentteja: