keskiviikkona, heinäkuuta 23, 2008

Ui, aah, nam ...

... nyt mullakin on nämä ja ne on ihania!!!!! Ja ensimmäiset sukkatällaiset pääsivät tänään katsomaan Legoja ja taisivat tykätäkkin. En kyllä kovin montaa silmukkaa kerinnyt kutoa, kun ravattiin 5-vuotiaan perässä niin, että jalat ovat nyt aivan muussina ja menisin kaikkein mieluiten sohvalle makaamaan ja kutomaan, mutta en vielä kerkiä, kun perheen miesväki on pelaamassa jalkapalloa pihalla ja mulla on kotihommia vielä vähän odottamassa. Legoja oli paljon ja oli ihan hienojakin viritelmiä, mutta kyllä niihin vempeleisiin joutuu jo näin lomakauden alkuvaiheessakin odottamaan ihan liian kauan, murmur. Onneksi poika ei ollut itsekkään kovin innoissaan jonottamisesta ja käytiin sitten sellaisissa paikoissa, joissa ei jouduttu kauaa jonottamaan.

Uusia töitä olen aloittanut enemmän kuin laki sallii ja tässä tulossa Ullan Kesäheinä juuri ohjeen langasta eli vihreästä bambusta. Kivaa lankaa, tosin meinaa vähän halkeilla.
Tämäkin piti saada aloitetuksi, vaikka todellakin muitakin keskeneräisiä olisi ollut. Takakappale on valmis ja etukappale aloitettu ja hurjasti pelottaa, miten virkattua työtä saa pingotettua ja kuinka paljon. Ohje on nimittäin muistaakseni 36-38 koolle ja jotenkin kappale tuntuu kamalan kapealta. Mietin jo leventää kappaleitä vähän virkkaamalla verkkovirkkausta pari kerrosta, mutta ehkä kokeilen ensin rajua pingotusta. Virkkaus sujuu jotenkin kamalan nopeasti ja tuntuu kivalta.

Ei kommentteja: