keskiviikkona, joulukuuta 14, 2005

Joululahjatehdas pyörii

Sain vihdoinkin kauimmas lähtevät paketit postiin ja ne kerkiävät ehkä jopa ajoissa kuusen alle :-). Kiire meinasi tulla ja viimeiset päivät olivatkin aikamoista puikkojen heilumista. Jännetupen tulehdus on ilmoitellut itsestään jo reilut kaksi viikkoa, mutta en ole halunnut kuulla sen merkkejä. Olen kyllä pitänyt kiltisti kädessä välillä tukea, mutta vain sen takia, koska sen kanssa voi myös kutoa :-). Ranteet ovat kyllä ollet kovilla, sen huomaa molemmista käsistä.

Muutama lahja on vielä vaiheessa, yksi jopa aloittamatta eikä edes oikein vielä varma, mitä tekisin, mutta kaikki aika lailla helppoja ja pieniä juttuja, joten taidan säästyä tänä vuonna yötöiltä ja aattoaamun paniikkitöiltä :-). Huovutetusta laukusta tuli vähän susi, joten sen teen vasta joskus inspiraation saatuani. Minunkin on todettava, että vaikka huovutus on tosi hauskaa, tuottaa se joskus yllättäviä tuloksia mallitilkuista huolimatta!

Pojan kanssa kokeiltiin saippuahuovutusta ja sehän se vasta hauskaa on! Poika oli innoissaan ja äiti vielä enemmän. Ajatuksia ja ideoita on pää täynnä, täytyisi vaan saada lisää huovutusvilloja, aikaa ja paremmin läträystä kestävät kädet :-(. Suunnittelen jo seuraavankin joulun lahjoja märkähuovuttamalla!

Minulla on kutomisen suhteen taas vaihteeksi hyvät fiilikset. Hyvä niin, koska tässä syksyn ja talven aikana on ollut jo monta blääh-vaihetta, jolloin olisi ainakin nanosekunnin ajan voinut heittää kutimet ja langat jorpakkoon :-). Nyt voisin kutoa taas jatkuvasti ja varsinkin huivit ja muut asusteet ovat nyt pop. Isompaakin projektia jo haikailen, mutta ensin on saatava Rogue valmiiksi. Eikä sitä täydellistä Aino-ohjetta ole vieläkään tullut vastaan ... tosin kuinka se voisikaan, kun minä en pääse itseni kanssa yhteisymmärykseen, millaisen siitä haluaisin. Varmaankin takkimallia, todennäköisesti palmikkoa, Knittyn Josephinekin kummittelee mielessä, mutta siihen lanka ei riitä, kun sitä on muistaakseni vajaa kilo. No, ehkä se valaistus vielä tulee ja ohjekkin löytyy. Ja todennäköisesti lanhasta tulee jotain aivan muuta kuin mitä alunperin suunnittelin :-).

1 kommentti:

Susanna kirjoitti...

Hyvä että on lahjat hyvällä mallilla. Mulla on vaiheessa, mutta ei se mtn...