keskiviikkona, joulukuuta 21, 2005

Taraa taraa töttöröö :-)

SE on valmis! Kuvaa saatte odottaa vähän valoisammalle hetkelle kun ei tähän vuorokauden aikaan saa mitään hyvää kuvaa muutenkin harmaana päivänä. Mietin myös, pitäisikö saumoille näyttää vähän höyryä, jotta ne tulisivat kauniimmiksi.

Joululahjat ovat myös hyvässä vaiheessa: ihan viimeinen Wawy on noin puolessa välissä ja muuten kaikki on valmista. Pakkauskin on tänä vuonna helppoa, kun ostettiin tukusta valmiiksi ommeltuja kankaisia joulupukkipussukoita, joihin pakataan lahjat. Ekologista ja helppoa! Piparit on tehty, tänä vuonna poikkeuksellisesti suklaasellaisia nam, pikkuleivät samoin, siivousta aloiteltu ja huomenna on miehelläkin ensimmäinen lomapäivä ... kunhan nyt ensin kotiutuisi illalla myöhään työmatkaltaan. Olo on kaikin puolin mukava ja leppoisa. Huomenna ajattelin tehdä pienen suomalaisen jouluaterian, kinkkurullaa (joka muuten pitää vielä suolata), perunalaatikkoa yms. herkullista. Perjantaina tai lauantaina ajellaan anoppilaan notkuvien pöytien luokse joulunviettoon.

Laittelen kuvia heti kun valoisuus sen sallii. Yritän saada sen tehtyä tänään iltapäivällä pienen miehen nukkuessa. Nyt taas rättiä kuljettelemaan!

P.S. Laskeslelinpa eilen koko vuoden lankatilastoa ja hyvältä näyttää: Roguen ansiosta sain yllättäen 10 kiloa täyteen! Aikamoinen määrä lankaa on siis varastoista myös hävinnytkin, tosin kyllä sitä plussaa on tullut kyllä paljon enemmän :-). Mutta tätä vauhtia olisi siis varastot noin viidessä vuodessa tyhjät!

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Ymmärrän sen lankaongelman...se on täällä myös. Lankaa tulee ja menee, mutta myös kuluu. Hetki menee ettei tule ollenkaan, menee vaan, ja sitten...PAM! Yhtäkkiä taas kauhea kasa lankaa tulee taloon.