lauantaina, joulukuuta 03, 2005

Tilastoja ja kuvia

Laittelin tuossa marraskuun tilastot ojennukseen ja kiva tulos siitä tuli. Ostettua lankaa 0g ja kulutettua lankaa oman ennätykseni verran eli 1603g! Koneessa huovutettava laukku kyllä imaisi siitä melkein puolet ja se lanka on tosi paksua ja isoilla puikoilla kudottuna nopeasti valmistuvaa, mutta tuli niitä valmiita töitäkin yhteensä 9kpl.

Valmiiksi tuli siis 2 paria sukkia, 2 Nalle-pipoa, Nalle-kynsikkäät (toisesta piposta ja tämän kuun kynsikkäistä ette saa kuvaa, koska ne ovat aivan tasan tarkaan saman näköiset kuin aiemmin esitellyssä Nalle Army-setissä, pipo tosin kaksinkertaisena neulottu, mutta kuvassa ihan saman näköinen), Wawy, 2 BiBoa ja se huovutettava laukku.

Kuvat löytyvät jo WaWysta ja ensimmäisestä BiBosta ja ennen huovutusta jättimäisestä laukusta. Valmiista laukusta saatte kuvan, kun kerkiän neulahuovuttamaan siihen jotain kivaa.

Aloitettuja töitä on lukemattomia, kun saan joka ilta mukamas täydellisiä ideoita vielä pikaiseen tehtävistä joululahjoista :-o. Onneksi ovat kaikki pieniä välipalatöitä, jotka valmistuvatkin aika nopeasti, joten eiköhän sieltä muutama kiva joululahjakin tule. Ullan jouluextraa odotan kuin kuuta nousevaa, kun tiedä, että sieltä kuitenkin löytyy vielä joitain uusiakin joululahjavinkkejä. Miksei se jo tuu???????

Ei kommentteja: