keskiviikkona, joulukuuta 21, 2005

Rogue ja lahjajuttuja

 

Rogue takkimallisena
Lanka: Novitan Samos farkun värisenä
Puikot: 4
Koko: 39" eli toiseksi pienin
Ohje: www.girlfromauntie.com
Kulutus: 672g

Vetoketjun kanssa oli tosi paljon ongelmia, jota olin jo etukäteenkin pelännyt :-(. Ja minä taitamaton ja huolimaton onnistuin vielä kiinnittämään kaksi kertaa vetoketjun toiselta puolelta väärin!!! Ensimmäisellä kerralla väärin päin (en ymmärrä itsekkään, miten se oli mahdollista :-( ) ja toisella kertaa muuten vain väärään kohtaan :-(. Kuvassa vetoketju vetää hieman, mutta päällä se näyttää hyvältä. Ja koko on kuin valettu, hihat ja kaikki loistavan mittaiset. Kuva on kyllä surkea, kun jouduin ottamaan se salamalla ja se vääristää jotenkin kamalasti ja heijastaa ja, yäk, tekee kaikkea muutakin ilkeää, mutta kyllä se oikein kaunis on, uskokaa vaan :-). Pieniä kauneusvirheitäkin siinä on, huppu on tehty vähän väärin, vaikka sitä ei huomaakkaan, ja saumatkin voisivat olla vieläkin siistimmin tehtyjä, mutta kevyt höyrytys kyllä autoi saumaongelmaan vähän.

Samos oli kiva tuttavuus ja siitä voisin tehdä lisääkin neuleita. Viimeistely ja lankojen päätteleminen ei kyllä ollut helpointa hommaa, koska lanka on jotenkin niin pehmeää ja vetelää, että siinä näkyvät kaikki virheet ja epätasaisuudet. kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen lankavalintaan ja takkiin, ja mietin jo nyt, josko tekisin mallilla vielä toisenkin neuleen, ehkä paitamallisena jostain villaisemmasta langasta. Mutta en kyllä ihan heti, sen verran vaativa malli oli, vaikka olikin hyvät ohjeet. Posted by Picasa

Edit: kaikissa kuvissa näyttää muuten ihan siltä, kuin tuossa keskellä olisi ollut eri erää lanka, mutta ei se ole niin, ja olisikin aika sattuma, kun olisi villatakin etukappaleissa, jotka on neulottu peräjälkeen aina vaan loppunut kerä uuteen vaihtaen, olisi juuri samoissa kohdissa lanka eri erää. Mutta älkää kysykö multa, mistä tuo outo valoilmiö tulee ... Twilight Zone-meininkiä :-). Kuva on kyllä tosisupersurkea, mutta kaikki muut kuvat ja kuvakulmat sain taas onnistuneesti täräytettyä :-(. Yritän muistaa pyytää miestä kuvaamaan minut vaikka lomalla takki päällä, niin saatte paremman kuvan takista.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan värinen ja kaunis! Odottelinkin jo kuvaa.

Paula

Lankakomero kirjoitti...

On sitä paljon huonompiakin kuvia nähty...ihan kiva takki.

Kristiina kirjoitti...

Tosi makee takki. Jos porukka ei surkuttelisi huonoja kuvia, niin ei niitä huonoiksi huomaisi.

DistantKnitter kirjoitti...

Vau!

Meeri kirjoitti...

Onnittelut! Roguesta tuli hieno, vaikka vetskarit on aina niin ja näin. Monesti ne nuken päällä näyttää tosi rumilta, mutta päällä sitten muljahtaa oikeaan asentoon.

Riikka kirjoitti...

Kaunis Rogue ja ihana väri.

Hauskaa joulua ja neulomisrikasta uutta vuotta!!!

Carita kirjoitti...

Roguesta tuli todella hieno ! Oikein hauskaa joulua ja onnellista uutta vuotta !

MysteryKnitter kirjoitti...

Tosi makean näköinen. Hieno on! Well done!