tiistaina, toukokuuta 30, 2006

Stoppppppp ja kuvia

Tähän loppui arvontaan osallistumisaika ja tulos julistetaan ilman virallisen notaarin läsnäoloa kun keritään.

Anoppi tilasi minulta langasta, josta tein itselleni takin, liivin ja antoi tarkat kokomitat. Mallia otin paristakin lehdestä ja heitin loput omasta päästä. Reunat on virkattu pylväillä ja napit, jotka valitettavasti näkyvät kuvassa todella huonosti, ovat perinteiset Trachten-napit.



Seuraavan esiteltävänä on ensimmäinen pienistä neulomuksista, ensimmäinen "farkkutakki" ystäviemme pojalle. Kirjontateksti on insider-juttu ja miehen pyytämä erikoisuus takkiin. Kaulusta jouduin muuttamaan, kun Roguesta ylimääräiseksi jääneet langat loppuivat, mutta olen tähänkin ratkaisuun oikein tyytyväinen.



Farkkutakki
Koko: 0-3kk
Lanka: Samos
Puikot: 4,5
Malli: Novita kesä 2005

Sitten taas asiaan eli sukkiin, joita on viime aikoina tullut tehtyä paljon ja niitä aion tehdä jatkossakin. Malli on tällä hetkellä kalenterista johtuen lyhyt eli sneakermalli, vaika lämpömittari valitettavasti näyttääkin huovutettu-tossu -asteita :-(. Mä haluan kesän takaisin!!!!!



Sukat nro 19
Lanka: Marks & Kettens Clown
Puikot: tutut 2,5
Malli: perus tiimalasikantapäällä, reunukseen virkattu pylväitä kaksi kerrosta



Sukat nro 18
Lanka: Sportwolle koolattuna
Puikot: arvatkaas kaksi kertaa :-)
Malli: tylsä perusmalli tiimalasikantapäällä

Ja seuraavaksi puikoilla on taas kerran sneakersukat, mutta tällä kertaa tuunattuna :-). Ja aion aloittaa tänään ihanista kirppikseltä aikanaan ostetuista langoista Ullan ylösalaisinohjeella jämälankaneuletta tyyliin vedä-pussista-kerä-ja-kudo-se-loppuun. Lanka on muuten oletettavasti Jaegerin Silia-nimistä ja kivaa täyspuuvillaa. Ja kyllähän niitä Ufojakin vielä on ja laukkuhaaveita ja toppisuunnitelmia ja riittävästi muitakin lankoja ja netti pullollaan ohjeita :-).

AnneV:lle tiedoksi, että se uusi hieno kone on
tällainen ja tosi kiva kapistus. Tänään tuli lisää kylkiäsiä, isompi näyttö kompuutterille ja taas uusi puhelin ... kyllä kannattaa vaihtaa liittymää kahden vuoden välein :-). Nyt suunnittelemaan sitä jämälankaneuletta ja kokeilemaan, täsmääkö tiheys heti alkuunsa.

3 kommenttia:

Katiija kirjoitti...

Tsemppiä teille muuttoon .. en voi muutakun toivottaa onnea pakkaamiseen ja purkamiseen ... mutta kaiken stressin jälkeen tämä on ihanaa ...

Arteeni kirjoitti...

Ihania sukkia ja neuleita, harmi että missasin arpajaiset =DDD

Anonyymi kirjoitti...

Ihania sukkia, suorastaan herkullisen värisiä lankoja =)