torstaina, kesäkuuta 01, 2006

And the winner is...

... tadaa, töröö, tsakatsakadam... PirkkoK.
Laita postia tuohon sivulla näkyvään eemeliin, niin tsekataan tiedot ja toivomukset ja sitten menen penkomaan tänäänkin jo kovasti pienentyneitä lankavarastoja. Mutta no hätä, PirkkoK, kyllä niitä lankoja vielä on arviolta yli 50 kiloa :-).

Lankavaraston vähennyksen syy on lähestyvä muutto ja halu saada kaikki langat niihin ostettuihin laatikoihin. Eilen lähti paketti Sveamamman maahan sisältönään jotain mukavaa pientä pienelle prinsessalle ja paljon tekemistä äidille, jolla varmaan on kyllä muutenkin ihan kädet täynnä :-). Ja tänään lähtee paketti Koto-Suomeen nettiystävälle, jolla on apunaan neljä innokasta pientä kättä, jotka virkkaavat ja kutovat kaikkea kivaa pientä ja jotka mielellään ottavat vastaan sekalaisia langanjämiä ja muita lankavarastosta hylättyjä lankoja. Noitten kahden paketin ansiosta lankavarastot tyhjenivät melkein 7 kiloa, jippii! Mä alan ilmeisesti parantumaan tästä pahanlaatuisesta lankahamstraamisesta! No ei nyt sentään, kyllä mua vieläkin polttelevat kaikki langat, mutta huomaan, että osaan jo luopuakkin joistain langoista ja se on jo pieni edistysaskel. Ja kyllä nyt tuollaisesta määrästä osasta voi luopuakkin varsinkin kun ne menevät sellaisiin uusiin koteihin, joissa niitä osataan jalostaa taas uuteen muotoon. Ja uusia lankoja on muuten taas odottamassa anoppilassa, mutta niitä en ota vastaan ennenkuin uudessa kodissa ... ja kirppiksiäkin on vielä tulossa, joten tuskin lankavarastot nyt ihan kokonaan kerkiävät ehtyä :-).

Jämälankaraitapaita edistyy, mutta kädet ja hartiat kyllä ovat kovilla tiukan puuvillaneuleen kanssa. Mutta raitojen tekeminen ja suunnitteleminen on tosi terapeuttista eikä työtä meinaa hennoa jättää lepäämään ollenkaan, kun aina haluaa tehdä vielä seuraavan raidan nähdäkseen tuloksen. Ullan ylösalaisinmalli on edennyt hihoihin saakka. Eilen aloin melkein värjäämään taas lankoja, mutta totesin sitten fiksusti, että tulevien kolmen leskiviikon aikana siihen tulee olemaan enemmän kuin riittävästi, varsinkin kun aioin kuivattaa vyyhdit auringossa parvekkeella eikä auringosta ole ollut melkein kolmeen viikkoon paljon tietoakaan. Olenkos mä muuten maininnut jo, että mä haluan kesän takaisin! Äkkiä kesä tänne takaisin! Kuka sen on varastanut? Etsintäkuulutus: KESÄ hukassa! Hei, nythän on KESÄkuu, silloin on oltava hellettä ja lämmintä eikä vaivaiset 10 astetta kylmää ja harmaata ja yäk :-(.

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

50 kiloa?! No, tämä kasvihuoneilmiö näköjään on jäähdyttänyt Saksan, niin että varmaan pitää meikäläistenkin ryhtyä pitämään villapaitoja kesällä ;)

Elina kirjoitti...

Valitettavasti Saksassa on tosiaan alkamassa uusi jääkausi, ja minä asun sentään Mainzissa, jossa Reinin takia on kuulemma aina vähintään pari astetta lämpimämpää kuin muualla. Brr. Minne katosi se 40 asteen kesäkuu jota ne tänne lupasivat?

Nyt on muuten myös hyljeveljesten ohje mun blogissa, jos pehmoleluvimma iskee. :)

Ziina kirjoitti...

toivottavasti muuttohommat sujuvat iisisti ja langat löytyvät uudestaankin:)