perjantaina, kesäkuuta 02, 2006

Innostuinpas kuitenkin taas värjäämään, koska tämänpäiväinen asunnon näyttö peruuntui, eikä tarvitsekkaan siivota kuin heikkopäinen vaan tavallinen siivous riittää :-). Päätin, että koska on niin kylmä, että lämmityskin on päällä, voin aivan hyvin värjätä ja kuivattaa vyyhdit patterin luona. Olin vyyhdinnyt aika paljon lankoja ja tässä on vain niistä osa, loput ovat vielä märkiä ja vyyhdeillä.

Värjäykseen käytin pääsiäismunavärejä ja Kool Aidia ja vielä märissä langoissa myös Dylonin mustaa nappia ... varautukaa enemmän Lordi-tyyppiseen värimaailmaan seuraavassa postauksessa :-).

Tässä langat vyyhdeillä sellaisenaan, jolloin näkee, millä tyylillä olen värjännyt. Tällä kertaa käytin enemmän väripurkkiin kastamista, mutta kyllä tuttu ruiskukin pääsi hommiin. Pääsiäismunavärit ovat tosi riittoisia ja vaikka ne vähän vielä pestessä päästävät etikasta huolimatta väriä, uskon värien kestävän aika hyvin pesuakin. Ja kaikki valkoisen Kool Aid -juomajauheen omistajat: älkää missään tapauksessa heittäkö sitä pois, sillä sen kanssa saa muista väreistä utuisempia ja esim. vasemmanpuoleinen pinkkivalkoinen vyyhti on juuri tavallisesta punaisesta valkoisen ja vahvan laimennuksen avulla tehty.

Ei kommentteja: