keskiviikkona, kesäkuuta 14, 2006

Valmiita puseroita, jos Blogger...

... soisi, mutta taitaa olla, ettei ole yhteistyökykyinen. Mun sivupalkinkin oli hävittänyt, mihinköhän se lie mennyt?!? Harmittaa, että tämän Bloggerin kanssa joutuu niin usein taistelemaan, mutta kyllä Vuodatuksenkin käyttäjät valittavat usein. No, onhan tämä ainakin ilmainen systeemi ja yleensä ihan ok:sti toimiva.

Jämälankapusero on siis valmis ja ompelin myös yhden ohuen neulepuseron. Ompelu on ollut viime päivinä pop ja ideoita siihen hommaan on kovasti. Ja olen päättänyt hankkia itselleni uuden ompelukoneen ja oikein saumurinkin, kun päästään muuton jälkeen rauhoittumaan. Kyllähän siitä kallis investointi tulee, mutta sen verran kuitenkin ompelen nytkin ja paremmalla ja ehjällä koneella varmaan enemmänkin, että päätin haluta kunnon vehkeet. Neulontasaralla aloitin sen monessa blogissa nähdyn viimekesäisen Modan topin Tennesseestä. On mun eka kokemus langan kanssa ja aika mielenkiintoinen sellainen. Jäljestä tulee kyllä siistiä, kun muistan kiristää nurjia silmukoita, ja langan kiiltokin on kaunista, mutta kierteisyys on kyllä rasittavaa. Koko ajan on langassa kierreklönttejä!

Hellettä piisaa ja yksinolo pikkuherhiläisen kanssa on rasittavaa. Sisälämpötila on pilvisessä ja ukkosentuntuisessa säässä vaivaiset 29,5 ja ulkonakin on rapiat 26 astetta. Kohta tulee siis vettä ja rankasti ja sitä tuli tänään päivälläkin jo ukkosen saattelemana kuin saavista kaatamalla. Tekee kyllä hyvää luonnolle, mutta kyllä saisi tämä sisälämpötila tuosta laskea. Ollaan oltu poitsun kanssa tosi paljon liikenteessä, jotta aika menisi paremmin. Iltaisin onkin ollut jalat usein ihan poikki. Ostin pojalle tämmöisen vesirännilevyn, linkki, jolla voi leikkiä ja vilvoitella partsilla ja se onkin ollut suosikki. Piti tilata oikein lisäosiakin siihen, kun se on molemmista niin kivaa :-). Tulee kuulkaa oikein patterilaiva ja kaikki!

Nyt alan laittamaan poitsua nukkumaan ja valmistaudun illan mielenkiintoiseen peliin. Minä en normaalisti ole potkittavien pallojen katselija, mutta muuten innokkaana penkkiurheilijana täytyy nyt tietenkin katsoa isoja kisoja ainakin toisella silmällä. Yritän laittaa kuvia uudestaan heti kun kerkiän.

Ei kommentteja: