perjantaina, helmikuuta 09, 2007

Kiireitä ja kisa jatkuu

Koko viikko on ollut yhtä hulinaa ja sitä tuntuu jatkuvankin ainakin jonkin aikaa. Alkuviikosta pikkumies vietti pari päivää äidin ilona kotona, kun yhtäkkiä nousi yhden yön mittainen kuume, mutta joka hävisi yhtä nopeasti kuin oli tullutkin. Loppuviikosta ollaan odoteltu, onko viime aikoina liikkeellä oleva vatsatauti tulossa meidänkin perheeseen, kun yhdellä sun toisella on maha temppuillut. Ja eilen minulle alkoi tehdä tuloaan räkätauti, jota en kyllä tähän hässäkkään yhtään kaipaisi.

Kiireitten takia jatkan vielä synttärikisaa, joka löytyy edellisestä postauksesta. Kommenttia vaan siihen kisapostaukseen, niin olette vieläkin mukana arvonnassa. Ja tosi hyviä vinkkejä on tullut nytkin jo neulemyllynauhan käyttöön, mutta lisääkin saa vielä tulla.

Pari iltaa sitten valmistui Isoveljestä Novitan syksynumeron bolero ja siitä tuli oikein kiva. Nyt se odottaa vielä silitysrautakäsittelyä ja sitten laitan kuvan siitä tänne blogiin. Samalla avasin myös Lankahamstereitten grammatilini 438 grammalla. Samasta langasta valmistuu myös lähipäivinä iso verkkohuivi. Onneksi noita paksuhkoja lankoja on varastoissa vielä aika kivasti, jolloin grammojakin tulee vähän helpommin :-). Eikä kylmät ilmatkaan vielä tunnu loppuvan, vaikka mittari näyttääkin hurjia lukemia. Tuuli vaan on ollut melkein koko talven jatkuva seuralainen, joten paksua vaatetta saa olla kyllä päällä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kylmää on täällä itärajallakin ollut, tänäänkin aamulla -32 C vielä 10 aikoihin. Tuntuu melkein lohduttavalta ennustus, jossa sunnuntaiksi lupaillaan niinkin lämmintä kuin -15 C. Että paksuja vaatteita täälläkin tarvitaan!

Anonyymi kirjoitti...

Vielä tuohon äskeiseen jatkan, että ei hätää kuitenkaan, kun putket pysyvät sulana päinvastoin kuin muutama vuosi sitten -38 C hyytävässä kelissä, ...muistanet!