tiistaina, helmikuuta 13, 2007

Peli poikki!

Outo valoilmiö on taivaalla ja huomaa tosi likaiset ikkunat! Mutta enpäs jaksa pestä niitä, kun inhoan ikkunoitten pesua. Joskus keväämmällä sitten, kun aurinko lämmittääkin oikeasti.

No niin, nyt on sitten arvonnan voittajakin selvillä, joku netistä löydetty random-kone etsi numeron, ja voittajaksi tuli uhoava gnu! Ja koska olen hyvällä tuulella, koska sain pojan hetkeksi päiväunille ja minulla on uusi räväkkä tukka, päätin keksiä toisenkin palkinnon ja sen saa sia. Onnea molemmille, laitan postia tulemaan. Kiitos kaikille onnitteluista ja hyvistä nauhan käyttövinkeistä.

Pikkuhiljaa on valmistunut muutama uusi työ, mutta miehellä on koko viikon kamera mukana messuilla, joten joudutte odottamaan kuvia vielä muutaman päivän. Eilen kampaajareissulla kävin kaikkein pahimmassa houkutuslankakaupassa, enkä ostanut yhtään mitään! Hyvä minä! Normaalisti löydän sieltä ainakin sekalaisia jämäkeriä, jotka maksavat 30 senttiä kappale, mutta nyt ei niissäkään ollut mitään kiinnostavaa. Sukkalangat siellä huutelivat myös kovasti, ja halvimmillaan niitä olisi saanut alle 3 euron per kerä, mutta muistelin sukkalankalaatikkoani ja hamstereita ja pysyin kovana. Lankakauppa on siitä "paha", ettei se ole aina auki, vaan aina pari viikkoa auki, sitten taas muutaman viikon kiinni etc., joten sieltä on ostettava silloin kun se on auki, koska seuraavasta kerrasta ei tiedä varmasti :-).

Minulle on tullut kamala himo alkaa ommella taas muutaman viikon tauon jälkeen, mutta kun ei vain ole aikaa :-(. Tilasin yhdestä liikkeestä ison laatikollisen yllätyskankaita ja niissä olikin ihania juttuja ja nyt tekisi mielei alkaa tekemään niistä vaatteita. Päivät vaan menevät kuin siivillä, kun on kaikenlaista menoa ja meininkiä, enkä ole kerinnyt kunnolla liikkumaankaan. Viikonloppuna pääsen vihdoinkin sauvakävelykurssille, jos ei sada kovin paljoa ja jos ei flunssanpoikanen tästä pahene.

4 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Ohhoh! Luinko oikein?! Ihanaa! Eka voittoni blogeissa ja mahtava uutinen, etenkin kun päivä oli vähän kurja muutoin..
KIITOS :)

Susanna kirjoitti...

sulla kun lukee tossa sivupalkissa että etsit kuvillesi parempaa säilytyspaikkaa, niin voin suositella Googlen Picasaa, sillä saa luotua albumit/galleriat nettiin valitsemalla vaan kuvat ja "tee galleria". Pumps vaan ja siel on :D

Kerro konekirjontajuttuja jooko ;) Onko alkanut sujua koneen ja ohjelman kanssa?

Sia kirjoitti...

Ohhohhoh, luinkos minä oikein!! Ihana uutinen, tosi ihana! Ja voit kyllä uskoa että tämä jymy-yllätys pelasti päiväni!

Olettehan te jo tervehtyneet? Jatkuva sairastelu on kyllä raskasta! Meillä on nyt ollut tuskaisen syksyn jälkeen jo reilu kuukausi lähes flunssatonta aikaa, pikkuneidillä vaan on nyt tukkoista nenää, joka haittaa nukkumista!

orvokki kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää sinulle