tiistaina, helmikuuta 27, 2007

Ylirasitusta muka!!!

Tässä osoitteessa lähipäivinä esittelyssä Boleropaita, raitasukat ja ainakin kaulaliina. Kipuilevia käsiä tutkittu ja hutkittu, hermosto kunnossa eli karpaalitunnelit ok, lääkäri epäili ylirastusta (mistä mukamas nyt sellaista neulojalle voisi tulla ?!?), jotain reumaperäistä tai artroosityyppistä, joten hutkimista jatketaan oletettavasti pitemmän kaavan päälle. Jaahas, ihan kun tässä ei muutenkaan olisi aikaa tehdä mitään muuta kuin juosta paikasta toiseen pää kolmantena jalkana! Hamsterikolleegoille tiedoksi: kävelin urheasti lankakaupan ohi edes hipelöimättä tarjouslankoja!

Sauvat on tosi kivat, mutta kun niitä pitäisi keritä käyttämäänkin! Pilatesrekvisiittaakin on saapunut, ja niistäkin pitäisi varmaan valittaa, kun eivät paranna olotilaa kirjahyllyssä! Huijausta tuollainen, ihan vieläkö sitä pitäisi alkaa jumppaamaankin, ennen kuin ne tehoavat! Vastapainoksi tilasin nettikaupasta kilokaupalla salmiakkia ja mikropopkornia, kun niitä on vaikea saada normaaleista kaupoista. Ja käsityölehdille on tulossa 25 muovista lehtikoteloa, joten eiköhän niihinkin ole tulossa tolkkua.

Kisan palkinnot odottavat vielä lähettämistä, mutta lähtevät vielä tällä viikolla postiin. Nyt hetkeksi ompelemaan, ennen kuin on lähdettävä pojan kanssa äiti-lapsi-jumppaan ... johon ei voi ottaa edes kutimia mukaan, kun on itsekkin heiluttava mukana :-(.

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

joo on se kumma miten noi jumppavideot ei hyllystä laihduta. Mä pääsin pilateksen "makuun" niin, että aloin katselemaan dvd:tä ja kokeilemaan niitä liikkeitä vaikka lapset olikin kotona tai oli muuta häiriötä. Muutamien kertojen jälkeen liikkeet oli suoritustavalta sillai tuttuja, että huvittikin jo ihan erilailla alkaa tosi toimiin. Ja sitten lapset hus, ja on kivempikin jumpata, kun ei tarvi koko ajan kytätä että miten se jalka piti vääntää :D

Toivottavasti käsikipuilut selviää ja menee ohi! Mulla auttoi rannetuki mitä pidin lähinnä öisin, pikku hiljaa alkoi säryt vähenemään eikä tullut enää heti takas kun neuloi.

aura kirjoitti...

Sun "jumppavideoissa" on sama vika kuin mun kuntosali- ja uimahallikorteissa!