perjantaina, huhtikuuta 20, 2007

Ikkunat kiiltäköön pohjoismaiseen tyyliin!

Pesen juuri ikkunoita Nordmanin tahtiin ja onpas ne levyt hyviä pitkän kuuntelemistauon jälkeen!!! On pitänyt laulaa ja hoilottaa niin paljon mukana, että kurkku meinaa tulla kipeäksi :-). Ja tietenkin oli pakko tulla netistä katsomaan, onko bändi jo kuollut ja kuopattu vai mitä. Ja ei, jopa yksi uusi levy on ilmestynyt 2005!!! Se pitää saada ja heti! Onkos kellään hajua, onko se taattua Nordman-kamaa vai ihan höpöhöpöä? Ei viitsisi satsata 20 Euroa, varsinkin kun luin, että olivat käyneet Euroviisukarsinnoissakin, mikä on minusta välillä aina epäilyttävä asia :-0.

Valmistunutta vasta ensi viikolla, tällä viikolla ollaan nautittu lämpimästä säästä, juoksemisesta ja muusta liikunnasta ja jopa siivoiltukin tavallista enemmän. Liikunnan myötä tuntuu energiakin lisääntyneen.

4 kommenttia:

mennahuu kirjoitti...

Ai sinäkin tykkäät kuunnella musiikkia svenskaksi! Mulla on myös joku Nordmanin levy jota oli joskus pakko hoilottaa vaikkei osannutkaan sanoja... Vandraren tai joku sellainen. Täytyypä kaivella esille kun muistutit!

Uudesta levystä ei ole mitään hajua.

mennahuu kirjoitti...

Vielä piti tulla kertomaan että sitä uutta levyä voi kuunnella siellä samalla sivustolla jonne olit linkannut!

http://www.nordmanclub.se/multimedia.php

muoriska kirjoitti...

Hmm. uusi levy.. mulle heti kaikki nyt.

nim. Nordmannin diggari :)

Stricker kirjoitti...

mennahuu: Juu, tosin ei mun varastoista taida kovin montaa muuta ruotsinkielistä levyä löytyä. Mutta Nordman iski kyllä silloin aikanaan tosi hyvin ja jopa minä, joka ostan kerran sataan vuoteen CD-levyjä, olen hankkinut kaikki kolme ... ja nyt pitää hankkia se neljäs. Ja kiitos siitä kuuntelumahdollisuusvinkistä. Enpäs ollut kerinnyt vielä itse tutustua.

muoriska: juu, heiltä on ilmestynyt kaikkiaaan 5 levyä, joista neljäs on kokoelma parhaista. Ja koska mulla on ne 3 ekaa, en sitä tartte, mutta tuo uusin "Anno 2005" pitää ehdottomasti hankkia. Pätkät kuullosti ihan tyypilliseltä Nordmanilta!