torstaina, huhtikuuta 26, 2007

Kuvi-ja!

Nyt oli pakko tulla jo vähän odotettua aiemmin sisälle, kun meikäläisen nahka alkaa olla jo sen värinen, että parina viimeisenä päivänä on tullut oltua enimmäkseen ilman suojakertoimia ulkona. Eilen oltiin tarhan porukkojen kanssa yli kolme tuntia leikkipuistossa ja siellä meinasi nahka muutamista paikoista oikein kärähtää. Pojan kyllä olin rasvannut huolellisesti kertoimella 30, mutta itseäni en mitenkään. Tänään onneksi otin opiksi ja rasvailin itseänikin, mutta kyllä se talvikalpea iho on aina aika kevään ensimmäisistä auringonsäteistä. Kiva väri mulla alkaakin olla jo käsivarsissa ja naamassa.

Tässä sitten niitä joku aika sitten valmistuneita töitä.Cousteau-pipo

Ohje: täältä
Lanka: ihanan pehmeä Falkgarn Pastell, kiitos Pirre!
Puikot: oliskohan olleet jotain nelosen luokkaa
Koko: sovellettu 4-vuotiaalle
Poika tarvitsi mukamas kevätpipon ja niinpä tekaisin sellaisen. Kevät kuitenkin eteni niin nopeasti, että pipo tulee ulkokäyttöön vasta syksyllä, sisäkäytössä se kyllä oli tänäänkin. Onneksi tein sen verran ison, että mahtuu vielä syksylläkin. Kirjava lanka syö vähän kaunista mallia, mutta sopii kyllä livenä ihan kivasti. Ja tärkeintä on, että poika tykkää pipostaan!

Kerttu-sukat

Ohje: Uhoavan Gnun perinneohje

Lanka: Jussi

Puikot: 3

Tosi kiva malli, jota tulen käyttämään jatkossakin. Huomatkaa kuvan alanurkassa kurkkaava Doc, jonka poika halusi ehdottomasti laittaa kuvaan :-).

9 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

No tulipahan pipo sitten syksylle ;) Taitaa samoin käydä minullekin. Teen hitaanlaisesti Cousteau-pipoa Woolista aina kun käy vieraita ja tarvitsee samalla jotakin yksinkertaista neulottavaa. Ei kai ole käynyt vieraita viime aikoina..:P

& Nätit, napakan oloiset Kertut :) Onko langan sävy jotakin savunsinisen tapaista? Se on jotenkin kiehtova väri.

Stricker kirjoitti...

uhoava: mä kudon aina tosi napakoita sukkia, koska kaikki langat venyvät kuitenkin käytössä. Ainakin numeroa pienempiä kuin jalan koko. Ja toi mun tekojalkahan on kokoa 41 ja mun oma jalka 39 eli senkin takia siinä näyttää kaikki napakoilta. Ja väri on sellainen vaalean vihreä, vähän harmahtava sellainen.

pirre kirjoitti...

ma oon niin kade. täällä tuulee ja sää on itkuisen harmaa. kumpa munkin nahka kärvähtäisi pian ;O). näytän ihan kalkkunalta.

evelin kirjoitti...

Mä oon kanssa ihan kade...ei täälä tollasia kelejä oo näkyny. Tänään onneksi lähenneltiin jo kahtakymmentä (siis oli 18 astetta...), mutta pilvistä oli kuin missä... Ehkä tääläkin pian. =)

a kirjoitti...

Todella kauniit sukat!

Annika kirjoitti...

Hups! Tuo äskeinen viesti on siis mun kirjoittama, ehti vahingossa lähteä ennen kuin kerkesin nimen kirjoittamaan...

Stricker kirjoitti...

pirre: juu, ole vaan kateellinen ja näytä vaan kalkkunalta, minä olen jo tosi ruskea käsivarsista ja naamasta ja muutakin kroppaa on jo näytelty auringolle :-). Lällällää!!!

evelin: kyllä ne lämpimät kelit sinnekin kerkiävät, tänne vaan aina vähän aiemmin.

annika: kiitos kehuista, mäkin olen tyytyväinen ja malli on tosi hyvä ja helppo.

marili kirjoitti...

Eka pussukkakokeilu meni ihan mönkään. Mikä lie ajatuskatkos tullu kaavan kanssa.

Vappunakin sais olla yhtä hieno ilma kuin tänään..en pistäis yhtään hanttiin :)

Typy kirjoitti...

Kiva, että koit ohjeen käyttökelpoiseksi. Mainio on tuo sinun kirjava versiosikin :-)