torstaina, huhtikuuta 26, 2007

Lomalla...

... parvekkeella! Mittari näyttää reilut 20 varjossa, caipirinha on kylläkin vain pullovettä ja seuralainen piirtää tussilla sormiinsa, mutta kyllä kelpaa olla ja möllöttää. Palkitsen itseäni urheasta kaupunkireissusta, ja aion möllöttää niin kauan kuin aurinko paistaa parvekkeelle, jota tapahtuu vielä noin parin tunnin ajan.

Toisilla on ongelmia isomman "lihakasan" kanssa ja minulla puolestaan isomman peltikasan kanssa. Ja sen takia sainkin tänään kutoa toista tuntia Mersuliikkeessä odotellessani, että minun kauppakassiini vaihdetaan uusi lukko. Eilen kävi nääs niin, että pelkääjän paikan etuovi ei mennyt kiinni ja siinä tilanteessa on vähän vaikea ajaa autoa. Pieni paniikki jo siinä iski, mutta onneksi rakas ja auttavainen aviomieheni kiirehti töistä auttamaan meitä, tosin pystyi auttamaan vain sen verran, että sitoi oven kankaisella kauppakassilla kiinni ja neuvoi meidät seuraavaan autoliikkeeseen ... josta neuvoivat sitten kauemman sopivampaan. Nyt on taas homma hanskassa ja kukkaro vähän kevyempi. Ja löysinpäs samalla reissulla yhden takapihan perukalle piilotetun lankakaupankin, josta kyllä en osatnut mitään muuta kuin rinkuloita, joitten päälle voi virkata kivoja juttuja.

Kyllä minä vielä joka päivä kudonkin ja Hourglasskin pääsee kohta siihen vaiheeseen, jolloin kaikki osat ovat samalla puikolla, mutta kuvaamaan ja varsinkaan kuvia käsittelemään ei ole ollut aikaa. Lupaan, että heti kun säät huononevat, tulee kuvamateriaalia ja järkevää kirjoitustakin. Inspiraatiota kesäisempiin kutomisiin ovat antaneet uusi Moda ja Novitan kesänumero, joka saapui minulle kahden maanittelun jälkeen eilen. Molemmissa oli kivoja ohjeita ja nyt on runsaudenpulaa siitä, mitä sitä alkaisi seuraavaksi kutomaan.

Nyt äkkiä aurinkoon!

Ei kommentteja: