keskiviikkona, elokuuta 29, 2007

Ohoi Belgia!

Täällä asusteleva blogituttu oli vailla tiettyä ohjetta, mutta kehdestä ei olut tietoa. Kaivelin tänään pakkaillessani uusimpia lehtiäni ja tämä tuli eteen, johon kuvaukset ehkä voisivat sopia. Osuiko? On muuten kaunis neule, voisin tehdä itsellenikin ja löytyy muuten uusimmasta Online-lehdestä numero 15.


Samalla skannasin uudesta Verenasta tämänhetkisen suosikkini. Tästä oikeanpuoleisesta, josta kyllä saa vain huono kuvan, kun kuvaaja on kämminyt murr, tulee vähän sellaista roguefiilistä ja yritänkin etsiä, josko varastoista löytyisi malliin sopiva lanka. Seitsemää veljestä olen vähän haaveillut, mutta tiheyksiä en ole vielä tsekannut.

Sorry kovasti kaikenlaiset haamupäivitykset, Blogilista näyttää huomioivan kommentitkin tarkistuksissaan. Yritin korjata asiaa, mutta ei onnistunut pikayrityksellä. Palaan asiaan kun kerkiän.

Huomenna pitäisi keritä etsimään malleja ja lankoja seuraaviin isompiin töihin. Ja seuraavat sukatkin valmistunevat ihan pikapuoliin.

2 kommenttia:

AnneV kirjoitti...

Whii! Ihana ihminen, sä löysit sen! Kiitos kiitos, nyt täytyy tosissaan laittaa lehden nimi muistiin että pääsee iskemään heti kun se osuu hollille. Mulla on semmoista silkkivillasekoitetta, jonka olemassaolon olin unohtanut. Heti kun pääsin Berliinistä kotiin ja näin sen langan, aloin potkia itseäni kun en ollut ostanut tuota mallilehteä - luulisin niiden sopivan toisilleen täydellisesti. Vähän täytyy tuota kietsua vaan muokata, mutta perusmallillakin pääsee aloittelemaan. Jesh!

Stricker kirjoitti...

annev: hyvä, että löytyi! Ja jos haluat sen jo pian, eikä ole reissua tälle puolelle tiedossa, laita postia, niin lähetän sen sulle.