keskiviikkona, elokuuta 22, 2007

Uusi Verena

Harmittavaa haamuilua ollut näkyvillä Blogilistalla ja tämänkin blogin on näytetty päivittyneen, kun uusia kommentteja on tullut. Ei ole kivaa :-(.

Mutta se on kivaa, että Verena-lehti ilmestyi taas yhden (vaiko kahden?) numeron tauon jälkeen. Tänään löysin syksy-2007 -numeron lehtihyllystä ja kylläpäs olikin kiva lehti! Voin suositella ehdottomasti palmikkoneuleista pitäville! Tosi monta sivua meni koirankorville ja sitä on tapahtunut tosi harvoin viime aikoina. En valitettavasti löytänyt mistään netistä mitään mainintaa lehdestä enkä varsinkaan etsimiäni kuvia, joten pitää varmaan ottaa muutama kuva suosikeista. Yksi palmikkoneule oli vähän Roguen tyyppinen ja se taitaisi kiinnostaa kaikkein eniten, mutta muitakin kauniita neuleita oli paljon. Miehille oli myös iso kasa ohjeita, samoin muutama lapsillekkin. Ostin alkuviikoska Sabrina Trends -lehden ja siihen verrattuna Verena on suorastaan loistava, vaikka normaalisti olen löytänyt Sabrinasta paljon enemmän suosikkeja. Sabrinan luettuani tuntui, etti siitä oikein saanut mitään irti, sen verran omituisia ohjeita siinä oli. Ja mikä minua ärsyttää aivan suunnattomasti käsityölehdissä ovat kuvat, joista ei voi kuin arvailla, miltä neuleet näyttävät. Tuollaisia oli Sabrina Trendsissä tosi monta.

Ruskea puuvillaneule alkaa olla kohta valmiina, hieman vielä vaatii kiemurtelua, ja siitä on tulossa varmaankin tämän vuoden onnistunein neuletyö! Loppukuun kudon sitten keskeneräisiä sukkaprojekteja valmiiksi ja sitten alkaakin -10%-koetus ja se tietää paksuja lankoja isoilla puikoilla :-).

Ei kommentteja: