maanantaina, maaliskuuta 14, 2005

Lankesin...

...sitten lopullisesti tähän bloggailuun, vaikka aikaa ei kyllä mihinkään "turhaan" olisi. Varsinkin kun näin keväällä olisi aivan pakko tehdä jotain kunnonkohotuksen hyväksi ja läskimakkaroitten karkoittamiseksi. Olen onnistunut viimeisen reilun parin vuoden aikana muuttamaan muotoani aikamoisesti - pojalla oli osuutta asiaan :-) - ja kohta olisi syytä tehdä asialle jotain, jos aion mahtua kaikkiin ihaniin kesävaatteisiini. Ja eihän sitä voi edes mitään kauniita neuleitakaan tehdä, kun ne pitää tehdä kahta numeroa isompana kuin normaalisti ja sitten laihtumisen jälkeen ne istuvat yhtä kauniisti kuin teltat :-(. Ja minä aion todellakin päästä vielä entisiin mittoihini! Jos ei muuten, niin ainakin miehen kiusaksi, hän kun ei moiseen enää usko :-).

Itsestäni voisin kertoa sen verran, että olen reilu kolmekymppinen akateeminen kotiäiti, ja oikein tyytyväinen kotona oleiluun. Äidin päivien piristäjä ja välillä harmaitten hiuksienkin aiheuttaja on vajaat 2-vuotias poika, jonka kanssa ei kyllä tule vapaa-ajan vieton kanssa mitään ongelmia. Harrastuksia on kertynyt aikamoisesti, tosin viime aikoina on leijonanosan vienyt Duploilla rakentaminen, joka ei todellakaan kuulunut vielä pari vuotta sitten harrastuksiini :-). Ennen niitä olivat käsityöt (pääasiassa kutominen, mutta myös virkkaus, ompelu ja monenlainen askartelu), liikunta, surffailu ja leffat. Leffankatsomista ollaan miehen kanssa harrastettu kyllä koko ajan enemmän tai vähemmän aktiivisesti ja DVD-kokoelma onkin kasvanut jo aikamoiseksi. Muut harrastukset ovatkin sitten muuntuneet mahdollisuuksien mukaan sellaisiksi, joihin pikkumies voi myös osallistua, tavalla tai toisella. Koiralenkille mukaan vaunuissa, juoksulenkille juoksukärryissä, kudontaan tekeleitten käyttäjänä ja lankakerien "selvittäjänä" :-) yms.

Yritän keskittyä blogissani enemmän käsityöpuoleen ja varsinkin kutomiseen, mutta itseni tuntien joudun kuitenkin usein harhateille ja alan raapustamaan vaikka mistä kokkauksen ja Quentin Tarantinon väliltä, eikä koirajututkaan pysy poissa. Jos ei muuten niin ainakin bloggaajien kissamafiaa järkyttämään :-).

Puikoilla ovat tällä hetkellä sukat pätkävärilangasta ja hartiahuivi Aurora-huivin sekoitelangasta. Joku kesätoppikin taitaa odotella valmistumista. Pääsiäisen kunniaksi aloitin reilu vuosi sitten virkkaamaan kanaa, joka odottaa täyttämistä ja osien yhteenneulomista, ja sen on valmistuttava täksi pääsiäiseksi! Ja kun pussukoita kaivelee, löytyy varmaan pari muutakin keskeneräistä työtä. Mutta nyt taas ruotuun ja rakentamaan junia ja muuta mukavaa värikkäistä muovinpalasista.

Ei kommentteja: