perjantaina, maaliskuuta 18, 2005

Testataan osaanko nyt...

...meinaan sitä linkitysjuttua.

Neulonta-listalta saa koko ajan pelottavan paljon uusia ideoita ja vinkkejä käsitöihin. Internetistä löytyy aivan mieletön määrä ilmaisia ohjeita kaikenlaisiin käsitöihin. Ennen ostin vaan harvakseltaan jonkun lehden tai selailin vanhoja ohjeitani, kun halusin alkaa kutomaan jotain uutta. Nyt on koko ajan uusia projekteja hautumassa ja kansio, johon keräilen printattuja ohjeita, kasvaa koko ajan. Tänään kauppareissulla löysin lehtikioskin, josta löytyy hyllykaupalla käsityö- ja askartelulehtiä ja muutama lehdykäinen sieltä eksyi mukaankin.

Kangaskauppakin löytyi, ja sieltä pienoinen lankanurkkaus, tosin valikoimassa vain Regian sukkalankoja ja Schachenmayrin pörrölankaa Braziliaa, linkissä tosin uutta sto-andgo-braziliaa, jota tuolla pikkunurkassa ei ollut. Mutta hauskalta näyttää tuokin uutuus. Ostin kerän puuvillaista pätkävärjättyä sukkalankaa, 3 kerää Braziliaa ja muutamat bambupuikot. Löysin vihdoin ne 10 sentin sormikaspuikotkin, ja kyllä ne näyttävät lyhyiltä!

Vielä muuten yksi askarruttava juttu Bloggerissa: voiko kellonaikaa muuttaa niin, ettei sitä tarvitse aina asettaa erikseen joka kertaa uudestaan oikein ?

4 kommenttia:

Stricker kirjoitti...

Jee, kiitos Niina tuhannesti avusta! Nyt taitaa alkaa olla sitten nuo tavallisimmat käyttöjutut hallussa, hienosäätöä tietenkin vielä riittää.

Niina kirjoitti...

Oletko laittanut aikavyöhykkeen oikein? Kohdasta Settings - Formatting. Sitten pitäisi pysyä kellon oikein.

Susanna kirjoitti...

Annatko anteeksi, olen ihan kokonaan unohtanut vastata sulle siihen meiliin.... Oli niin kauhea kiirus, ja aina ajattelin että "huomenna"...

Näköjään oletkin saanut jo kuvia ja linkkejä laitettua, hyvä. Jos voin jotenkin auttaa niin kysy ihmeessä, jos mä yrittäisin olla vähän parempi muistinen ja vastaisin heti :D

Stricker kirjoitti...

Niina: Kiitos vinkistä, koetetaan laittaa kuntoon. En ole moista huomannutkaan itse, tosin en ole noita säätöjä vielä kovin paljoa katsellutkaan.

Susanna: :-) ei haittaa todellakaan yhtään, itsekin unohtelen jatkuvasti asioita, hyvä kun pääni pysyy mukana :-).

Ja apua on kyllä tullut tosi hyvin ihan blogissa kysyessä, kiitos kaikille ihanille avunantajille!