tiistaina, maaliskuuta 22, 2005

Shoppailua

Minä olen seonnut aivan lopullisesti ja unohtanut kaikki Lankadieetin hyvät aikeet olla ostamatta lankaa, koska sitä en tarvitse todellakaan enempää. Viikonloppuna ostin ebaysta ensin 2,2kiloa lankaa, Ulla-nettineulelehden ylhäältä aloitettuun raglanneuleeseen tummanvihreää puuvillasekoitelankaa, kirjavaa puuvillasekoitelankaa kesätoppeihin ja kylkiäiseksi vielä jotain villiä efektilankaa. Ja tänään sitten repesi totaalisesti: taas ebaysta ja yhteensä 3kiloa taas :-O. Vajaa kilo mustakuvioista villalankaa, saman verran tummansinistä villalankaa, joita aion kokeilla huovuttaa. On varmaan aika hyvät mahdollisuudet onnistua, koska lanka on 100%:sta villa ja käsinpesu ehdottomasti suositeltavaa :-). Mustakuvioisesta jotain kivaa minulle, ehkä laukku ja hattu ja tummansinisestä voisin tehdä pojalle syksyksi duffelin. Samassa lastissa tulee vielä kilo mustaa puuvillalankaa myös kesäneuleisiin, ohjeetkin ovat jo löytyneet, ja pari kerää kirjavaa sukkalankaa. Mutta nyt kyllä lopetan ebayn lankojen katselemisen, koska en osaa pitää sieltä näppejäni erossa!!!

Lähetin tänään miehen anopille, pojan kummille ja isomummille pääsiäiseksi pehmeät paketit. Miehen suvussa on tapana antaa pääsiäisenä isojakin lahjoja, ja koska minä olen aina vaan tehnyt kortteja tai askarrellut jotain pientä, päätin tänä vuonna laittaa kutomisvillityksen hedelmiä pakettiin. Fifi- ja Aurora-huivit lähtivät reissuun ja samoin tavallisesta helmineuleesta tehty valkoinen hartiahuivi. Sain valkoisen UFO-huivin vasta eilen illalla valmiiksi, ja kyllä se olikin vaikea työ. Tein sitä jo syksystä lähtien välipalatyönä, ja se oli aina yhtä tylsää. Viimeiset päivät oli pakko tehdä sitä, jotta se valmistuisi ajoissa.

Nyt onkin sitten vähän orpo olo, enkä oikein tiedä, mitä aloittaisin seuraavaksi. Klaralund, jota minä teen Schachenmayrin Flavia-langasta, edistyy ihan kivasti ja kudottu on jo noin puolitoista kerää. Miehelle lupasin tehdä hierontasukat , löytyy sieltä kohdasta Ideenbox, Stricken, Socken, Massagesocke, mutta toisaalta tekisi mieli alkaa tehdä jotain kesäistä toppia tai neuletta. Ulkona on niin ihanan kesäinen ilmakin, mittari näyttää puolivarjossa hurjat 22,7 astetta!

Ai niin, ja lupasin itselleni, että saan pääsiäiseksi viime vuonna aloittamani virkatun pääsiäiskanan valmiiksi. Siinä onkin sitten se ensimmäinen työ, enkä edes vilkaisekkaan muihin lankoihin ennen sen valmistumista ... Klaralundia nyt joudun tekemään pojan leikkejä katsellessani, koska ei siinä hommassa voi keskittyä kanan osien yhdistämiseen :-).

2 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Hih, olen kuullut yhdestä jos toisestakin sortumisesta. :) Kuvittele, itse en vielä ole tilanntu enkä ostanut yhtään lankaa! Joku päivä tosin täytyisi mennä käymään Menitassa, kun sieltä kuulemma saa duffelinappeja... Silloin voi käydä heikosti :)

Terhi kirjoitti...

Ebaylle en olekaan vielä uskaltautunut, itsehillintäni kun ei ole niitä parhaimpia. Olisi hauska nähdä kuvia saalistasi, sitten kun ne saapuvat. :-)